Έτσι την θέλει ο κόσμος της!

Δεν τυγχάνει καμίας αμφισβήτησης ότι η Ανόρθωση χθες πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Κακά τα ψέματα, θύμισε κάτι από την περσινή «Κυρία» παίζοντας ουσιαστικό, γρήγορο και ορθόδοξο ποδόσφαιρο με κύριο χαρακτηριστικό το πάθος και τη δύναμη.

Η Ανόρθωση μπήκε φουριόζα στο δεύτερο μέρος και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να ελπίζει. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, άσκησε ασφυκτική πίεση στην ομάδα του Ερμή η οποία έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει και να σταματήσει το γρήγορο τέμπο που έδωσε στον αγώνα η Ανόρθωση.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι μετά και το δεύτερο γκολ δεν έριξε στροφές κάτι που έκανε με την Αγία Νάπα και την πλήρωσε στο τέλος. Συνέχισε στο ίδιο τέμπο και ευτύχισε να πετύχει άλλα δύο τέρματα και να πετύχει μια ευρεία και καθαρή νίκη με 4-0.

Ο κόσμος που βρέθηκε χθες στις κερκίδες του «Αντώνης Παπαδόπουλος» απόλαυσε την καταιγιστική Ανόρθωση του δευτέρου μέρους, ελπίζοντας έτσι ότι θα πραγματοποιεί παρόμοιες εμφανίσεις σε όλα της τα παιχνίδια – από την αρχή – και να μην αναγκάζει τον κόσμο να είναι με το σταυρό στο χέρι μέχρι τη λήξη των παιχνιδιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ