Θα είναι μια επιπλέον μεταγραφή…

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Μαρίνος Μήτρου, με δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM.

Ο Μήτρου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Τόνι Κάλβο, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του, τονίζοντας πως θα είναι μια επιπλέον μεταγραφή για την ομάδα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

Για το γεγονός ότι τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλή και η ομάδα βρίσκεται στη κορυφή:
«Δεν είναι ώρα να κοιτάζουμε το βαθμολογικό πίνακα. Το αν είσαι τώρα πρώτος και στο τέλος τερματίσεις πέμπτος, έκτος δεν λέει κάτι».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Ανόρθωσης:
«Θεωρούμε φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας γιατί μπήκαν στην ενδεκάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν είναι 100% έτοιμοι. Αυτό γίνεται συνειδητά έτσι ώστε να πάρουν ρυθμό αυτοί οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Αν δεν λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο ο προπονητής σημαίνει  ότι θα αργήσουν πάρα πολύ να ετοιμαστούν. Γίνεται ένα πάντρεμα σε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο, δηλαδή το καλό ποδόσφαιρο αλλά και να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα που είναι και η ουσία. Προϊόντος του χρόνου η ομάδα θα ανεβάζει στροφές και θα βελτιώσει την απόδοση της».

Αν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Ντλοβού στη μέση:
«Είχε μια οσφυαλγία, ένα πρόβλημα στη μέση. Προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης χθες. Θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμό σήμερα ο ποδοσφαιριστής. Δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί».

Για την κατάσταση του Τόνι Κάλβο:
«Όταν θα επιστρέψει θα είναι μια επιπλέον μεταγραφή. Ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες η θεραπευτική αγωγή και θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό στην προπόνηση. Θα πρέπει να του δώσουμε το χρόνο να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Εξελίχθηκε πολύ ομαλά η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή και αυτό είναι ευχάριστο».

Για το πώς προσεγγίζουν τον αγώνα με τη Δόξα:
«Τα παιχνίδια της Δόξας με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ ήχησαν σαν καμπανάκι για μας. Είναι πολύ καλή οργανωμένη ομάδα. Δύσκολα της βάζεις γκολ, έχει ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ξανά πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι στα 10 ευρώ τα κανονικά και 5 ευρώ τα μαθητικά».

Για το γεγονός ότι και ο ίδιος ο Λαΐφης είπε ότι είναι απόλυτα προσηλωμένος στην Ανόρθωση:
«Δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα τα περισσότερα από αυτά που γράφτηκαν στην Ελλάδα. Δεν είμαστε αγοραπωλητήριο ποδοσφαιριστών Έχουμε στόχους μπροστά μας. Ο ποδοσφαιριστής είναι προσηλωμένος στην Ανόρθωση και δεν υπάρχει θέμα να συζητούμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ