Τα πήγαμε άσχημα πέρσι (βίντεο)

Στα 4 παιχνίδια που η Ανόρθωση, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ομόνοια, τα πήγε άσχημα. Μια μόλις νίκη και 3 ήττες ήταν ο απολογισμός και από τους διαθέσιμους 12 βαθμούς στα μεταξύ μας παιχνίδια, πήραμε 3, γεγονός που συνέτεινε ουσιαστικά στην στέρηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για το φετινό καλοκαίρι.

Ομόνοια
Vs Ανόρθωση 3-2
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ουσιαστικά, η Ανόρθωση συστηνόταν στον κόσμο μετά από μια τραγική χρονιά, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναλώθηκαν περισσότερο στην εμφάνιση της «Κυρίας» παρά στη νίκη της Ομόνοιας με 3-2. Τα γκολ της συνάντησης πέτυχαν οι Ποτέ(2)/ Ρουσιάς, ενώ για την «Κυρία» σκόραραν οι Εντέ και Ιακοβένκο.
https://www.youtube.com/watch?v=urVyPuldEwo

Ανόρθωση Vs Ανόρθωση 2-1
Στο παιχνίδι του 2ου γύρου η Ομόνοια προηγείτο στο ημίχρονο με γκολ του Οικονομίδη, με την Ανόρθωση όμως να κάνει την μεγάλη ανατροπή χάρις σε δυο γκολ των Λαΐφη και Μακρή.


Ανόρθωση
Vs Ομόνοια 1-3
Το παιχνίδι στη Β φάση ξεκίνησε ιδανικά για την Ανόρθωση με γκολ του Ίσμα και κάποιες ευκαιρίες για το 2-0. Μια φάση όμως στη λήξη του ημιχρόνου βοήθησε στο να αλλάξουν οι ισορροπίες και από το πουθενά η Ομόνοια να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Σκαπούλης ως 5ος υπέδειξε στον Τράττο την εσχάτη των ποινών – σε «μαρκάρισμα» του Δημητρίου στον Σκέμπρι – με τον τελευταίο να αναιρεί τις οδηγίες που θέλουν τον πρώτο διαιτητή να είναι αυτός που θα έχει τον κύριο λόγο σε αποφάσεις. Η Ομόνοια σκόραρε, μπήκε με άλλο αέρα στην επανάληψη και εκμεταλλευόμενη τα τραγικά λάθη της άμυνας μας σκότωσε το παιχνίδι με 3-1 με δράστη τον Γκαρσία, και τον Ασσίς.

Ομόνοια Vs Ανόρθωση 2-1
Σε ένα κρίσιμο για την έκβαση του εισιτηρίου της Ευρώπης παιχνίδι, η Ανόρθωση παρουσιάστηκε κατώτερη των απαιτήσεων του κόσμου της. Με μέτρια εμφάνιση έχασε με 2-1 από ένα όχι και σπουδαιότερο αντίπαλο και ουσιαστικά έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Η Ομόνοια προηγήθηκε με τον Φοφανά, για να ισοφαρίσει η Ανόρθωση με το Μακρή και τον Κίρμ να διαμορφώνει το 2-1 στο 35ο λεπτό που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
https://www.youtube.com/watch?v=DBDSZMuTdSE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ