Παίζει τη χρονιά της – Το άγχος στην Ομόνοια

Η Ανόρθωση σίγουρα θέλει τη νίκη, σίγουρα και πρέπει να την ψάξει τη νίκη το συγκρότημα του Αντρέ Πάους. Αυτή τη φορά όμως, το άγχος είναι στην πλευρά του αντιπάλου ο οποίος δίχως ίχνος υπερβολής… παίζει ολόκληρη τη χρονιά του στο αυριανό παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό, οι τελευταίες βδομάδες, έφεραν την αμφισβήτηση στον προπονητή Καϊάφα, σε αρκετούς από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές και η βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα είναι τέτοια που σε περίπτωση νίκης της Ανόρθωσης εκτροχιάζει την Ομόνοια από οποιαδήποτε διεκδίκηση καλύτερης θέσης από την «Μεγάλη Κυρία» διότι όπως και να το κάνουμε, οι 8 βαθμοί καλύπτονται μόνο με δική μας αυτοκτονία.

Άρα, η Ομόνοια που καίγεται για τη νίκη θα είναι περιλουσμένη με άγχος. Ένα σημείο που αξίζει εντοπισμού, αναφοράς και προσπάθειας εκμετάλλευσης του από τους ποδοσφαιριστές της Ανορθωσης. Αν η Ανόρθωση καταφέρει και προηγηθεί στο παιχνίδι, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το χάσει γιατί οι ποδοσφαιριστές και η κερκίδα της Ομόνοιας – λόγω τις περιρρέουσας ατμόσφαιρας – θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ