Πέρασε το εμπόδιο αλλά…

Με σχεδόν μέτρια εμφάνιση συνοδεύτηκε η νίκη της Ανόρθωσης κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Αν θέλει κάποιος να αντισταθμίσει τα ελαφρυντικά σίγουρα θα βρει αρκετά, όπως η πίεση για την κορυφή, οι δυο νέες προσθήκες των Πελέ και Ορλάντι, το γεγονός ότι η Άχνα προερχόταν από σπουδαία νίκη κόντρα στην Ομόνοια και πολλά άλλα.

Όμως, αυτά δεν αρκούν για τις απαιτήσεις του κόσμου της ομάδας αλλά και τις απαιτήσεις του ιδίου του προπονητή της. Μπορεί η Ανόρθωση να κέρδισε με 3-0 μια σκληροτράχηλη και αντιαθλητική ομάδα, όμως παρουσίασε και αρκετά αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι της που εκφράζουμε την σιγουριά ότι εντοπίστηκαν και θα διορθωθούν από τον Ολλανδό προπονητή.

Είναι αδιανόητο μέσα στο άντρο της, μπροστά από τόσο κόσμο της, να παρουσιάζει η ομάδα – φαβορί γα τη νίκη, τόσα κενά χρονικά σημεία. Και σε έκταση και σε ποσότητα.

Από την άλλη η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών όπως ο Εντλοβού, ο Πελέ, ο Μαρτίνες, ο Κόπριβετς, ο Μαϊσουράντζε και ο Βίκτορ ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη, μια επαγγελματική νίκη που και αυτή είναι στο πρόγραμμα. Με μέτρια εως πολύ μέτρια εμφάνιση να σκοράρεις τρία γκολ και να παίρνεις τους 3 σημαντικούς βαθμούς και να προχωράς βήμα με βήμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ