Πελέ στο anorthosis24: «Η νίκη αφιερώνεται στους οπαδούς» (βίντεο)

Στη κάμερα του anorthosis24 μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Δόξα ο Πελέ. Ο Πορτογάλος άσος τόνισε την αντίδραση της ομάδας στο τέρμα της Δόξας, εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο ενώ δίνει και το σύνθημα ενόψει Αγίας Νάπας. Αναλυτικά:

– Πελέ, συγχαρητήρια, δύσκολη νίκη σήμερα. Το σχόλιο σου για το παιχνίδι;

– Ναι, ήταν λίγο δύσκολο, όχι επειδή δεν παίζαμε καλά αλλά ήταν πολλοί αμυντικοί και προσπαθούσαμε να ελέγχουμε το κέντρο, να κρατάμε μπάλα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και έγινε λίγο περίπλοκο το παιχνίδι. Αλλά στο τέλος, νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη 100% και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, αυτή η νίκη αφιερώνεται στους οπαδούς.

– Θα έλεγες πως τα πολλά φάουλ από την ομάδα της Δόξας επηρέασαν το παιχνίδι;

– Ναι, ήταν μια επιθετική ομάδα, προσπαθούσαν να παίξουν και με το χρόνο, έτσι όταν η μια ομάδα δεν θέλει να παίξει μπάλα και απλά θέλει να κάνει φάουλ δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ. Μετά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και επιθετικοί πρώτα για να ισοφαρίσουμε και μετά για να νικήσουμε έτσι νομίζω πως ήταν πολύ καλή η αντίδραση μας.

– Όσον αφορά τη δική σου απόδοση, νιώθεις 100% έτοιμος;

– Ναι, ναι ένιωσα πολύ καλά. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνομαι, από πλευράς φυσικής κατάστασης τώρα νιώθω πολύ καλά. Είμαι δυνατός, μπορώ να κρατήσω μπάλα, να βοηθήσω την ομάδα να κάνει παιχνίδι και νιώθω 100% έτοιμος.

– Ένα σχόλιο και για τους οπαδούς. Είπες ότι αυτή η νίκη ανήκει και σ’ αυτούς…

– Ναι, πρώτα είναι γι’ αυτούς. Πάντα μας υποστηρίζουν, προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα έτσι πρώτα από όλα ανήκει σε αυτούς, που έρχονται στο γήπεδο, μας υποστηρίζουν αλλά και σε μας. Ελπίζω να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό τελείωσε, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο.

– Μιας και ανέφερες το επόμενο παιχνίδι, Αγία Νάπα, ξανά εδώ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μια κουβέντα γι’ αυτό;

– Ας νικήσουμε!

Δείτε εδώ βίντεο με δηλώσεις του 28χρονου χαφ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ