Πάνοπλος και με ανεβασμένη την ψυχολογία

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη με την Ομόνοια και από το θετικό ξεκίνημα των 4 βαθμών σε 2 αγώνες, κατεβαίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Εθνικός.

Στο μυαλό τους είναι μονάχα ο στόχος του βαθμολογικού κέρδους και γι αυτό ο Μπόρτζε Τζιούρεφ θα προσπαθήσει να «κλέψει» κάτι από την αναμέτρηση παρατάσσοντας την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς γεμάτη όμως από τα τελευταία μεταγραφικά της αποκτήματα. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του με μοναδικό ερωτηματικό την συμπερίληψη ή όχι του Πιντσιέλη μιας και έκανε αγώνα δρόνου μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ομόνοια που του επέφερε και την αναγκαστική αλλαγή του.

Πιθανή εντεκάδα:
Παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός στάθηκε πολύ καλά κόντρα στην Ομόνοια εντούτοις το σενάριο να παραταχθεί με την ίδια εντεκάδα δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες λόγω της ετοιμότητας που παρουσίασαν μετά την πάροδο της διακοπής τα τελευταία μεταγραφικά τους αποκτήματα.

Μπογκαντίνοφ, Δημητρίου, Ντ’ Αραούζο, Γιάκομπ, Μπεσέρα, Πράκερ, Ατάντα, Πουτζιουρής, Κότο Πάγιες, Χατζηβασίλης και Οπρεγόν είναι με κάθε επιφύλαξη οι πιθανοί έντεκα του Τζούρεφ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ