ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΝΙΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στον Δευτεριάτικο αγώνα της ομάδας, αλλά και καλέι όλους σύσωμους να παρευρεθούν στον αγώνα της Φουτσαλικής Ανόρθωσης την Πέμπτη στο Κίτιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παν.Συ.φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την ομάδα μας Δευτεριάτικα. Εργάσιμη μέρα μεν, 6 χιλιάδες κόσμος δε βρέθηκαν από κάθε πάντα του νησιού στο πλάι του Φοίνικα. Σίγουρα ο κόσμος έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα όπως κι αν αυτά διαμορφώθηκαν με το ασταμάτητο τραγούδι του ειδικά από την Νότια εξέδρα.

Πριν αναφερθούμε για την συνέχεια θέλουμε να μιλήσουμε για την εχθρική διαιτησία που σίγουρα ήθελε πάση θυσία να μας στερήσει το τρίποντο στο συγκεκριμένο σημείο του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν ήτανε τυχαίο, ούτε ο ορισμός του συγκεκριμένου ούτε οι πράξεις του εντός αγωνιστικού χώρου. Επειδή όμως πραγματικά κουραστήκαμε με την δυσωδία που επικρατεί στον “χώρο” τους δεν θα ζητήσουμε να λάβει μέτρα το Δ.Σ. Αυτό που για εμάς θεωρείται πλέον δεδομένο και ας το μεταφέρει κάποιος σε αυτούς που τους ορίζουν είναι ένα. Ο “κύριος” αναστασίου τουλάχιστον οπαδικά είναι ανεπιθύμητος στο Αντ. Παπαδόπουλος, στον δικό μας χώρο. Και αν άλλοι δεν μπορούν εμείς μπορούμε. Την επόμενη φορά είτε δεν θα μπει, είτε δεν θα βγει. Η επιλογή δική σας. ΣΤΟ ΝΑΟ ΝΙΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ!

Και με αυτό πρέπει να συνεχίσουμε. Την Κυριακή θα ξαναβάλουμε τα γαλανά μας, θα ξεκινήσουμε από παντού και θα πάμε για το τέσσερα στα τέσσερα στο ΠΑΠ, παραμένοντας στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η ώρα 18:00 ξεκινά η λειτουργία και η ώρα 20:00 θα παίξουν οι καμπάνες τραγουδώντας περήφανα για την αγαπημένη μας πόλη. Τα  εισιτήρια του αγώνα θα βρίσκονται στα κλιμάκια και στην διάθεση σας από αύριο.

Πριν τον αγώνα του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι πορείες μας θα κάνουν ενδιάμεση στάση αύριο στο “κίτιον” για τον 1ο εντός έδρας αγώνα του τμήματος φούτσαλ που ξεκινά στις 20:30. Την περασμένη εβδομάδα ξεκινήσαμε νικηφόρα εκτός έδρας και αύριο οι φουτσαλιστές μας περιμένουν να ζήσουν την περσινή ατμόσφαιρα του κλειστού. Είμαστε σίγουροι πως θα μας το ανταποδώσουν με το 2/2 εντός παρκέ. Επίσης προτρέπουμε τα μέλη μας όπως προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας του τμήματος αξίας €30 έτσι ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των ανθρώπων που πραγματικά κάνουν μια αξιοπρόσεχτη δουλειά. Οι κάρτες διαρκείας είναι διαθέσιμες σε όλα τα κλιμάκια μας και μπορείτε να τις ζητήσετε από τους υπεύθυνους κλιμακίων. Να αναφέρουμε ότι τα μεμονωμένα εισιτήρια κοστίζουν €5 ανά αγώνα.

Υ.Γ. Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να αποστείλετε στο [email protected] ενώ φωτογραφίες και βίντεο από την δράση μας που μπορούν να αξιοποιηθούν από τον Σύνδεσμο στο [email protected]

Υ.Γ.1 ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΓΙΕΣ 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ 

ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ

 Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ