Νούχου στο anorthosis24: «Ότι καλύτερο για τον κόσμο!» (βίντεο)

Στη κάμερα του anorthosis24 μίλησε και ο Ράζακ Νούχου μετά την τριάρα επί του Εθνικού. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το παιχνίδι με την Ομόνοια που έρχεται. Δείτε τι λέει και για τον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά:

– Ράζακ, συγχαρητήρια για τη νέα νίκη. 3 παιχνίδια, 3 νίκες. Ένα σχόλιο.

– Ευχαριστώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι δουλεύουμε σκληρά και είναι καλό να ξεκινάς θετικά τη χρονιά, να διατηρείται το πνεύμα του νικητή. Για να είμαι ειλικρινής, σήμερα (χτές) δεν ήταν πολύ καλό παιχνίδι αλλά το πιο σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί. Έτσι, νομίζω πως πρέπει να παίζουμε καλά, ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι όπου πρέπει να παίξουμε καλύτερα.

– Αυτή ήταν και η επόμενη ερώτηση. Σήμερα (χτές) δεν παίξαμε τόσο καλά. Τι θεωρείς πως έφταιξε; Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο έτσι;

– Δεν νομίζω πως τους υποτιμήσαμε. Αυτό σίγουρα δεν ήταν στο μυαλό μας, είπαμε και στο ξεκίνημα πως δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Απλά θεωρώ πως δεν ήταν η μέρα μας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε.

– Ένα σχόλιο και για τους οπαδούς που φέτος έρχονται μαζικά και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αλλά και εκτός έδρας.

– Ναι, ναι, πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και ένα ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς που έρχονται να μας βοηθήσουν, να μας εμψυχώσουν και πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν, να μας υποστηρίζουν, να είναι στο πλευρό μας και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και για αυτούς.

– Επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια στο στάδιο ΓΣΠ. Η άποψη σου;

– Πάμε για να νικήσουμε. Ανυπομονούμε πλέον για αυτό το παιχνίδι. Είναι ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από την έναρξη του πρωταθλήματος έτσι νομίζω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούμε γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε.

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις του Νούχου στο φακό μας:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ