Μίλησε ο Πρόεδρος: Κορυφή μέχρι το τέλος (βίντεο)

Και θα μείνουμε εκεί. Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος Χρήστος Πουλλαίδης μιλώντας χθες στην κάμερα του Anorthosis24 μετά το τέλος του παιγνιδιού απέναντι στον Εθνικό, σε σχόλιο μας για το ότι η ομάδα βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από περίπου 2μιση χρόνια. Δίνει το έναυσμα λοιπόν ο Πρόεδρος για τη συνέχεια, και είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πουλλαίδης μιλά ανοιχτά για τον τίτλο. Αναλυτικά:

– Πρόεδρε, 3×3, μεγάλη νίκη, καλύτερη δυνατή έναρξη στο πρωτάθλημα. Δύο σχόλια;

– Κοιτάξτε, αρχίσαμε καλά, ήταν αναμενόμενο, πιστεύω θα πάμε ακόμα καλύτερα αλλά μ’ αρέσει ο ενθουσιασμός που βλέπω στις κερκίδες, παντού και αυτό πράγματι μου δίνει περισσότερο θάρρος να συνεχίσω και να κάνω πράγματα στην Ανόρθωση. Αλλά είναι μόνο 3 παιχνίδια, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, παιχνίδι με παιχνίδι, να βάλουμε τη μπάλα κάτω, όπου μας βγάλει ο δρόμος είναι μακρύς.

– Κάνατε λόγο για ενθουσιασμό. Εν πολλοίς θεωρώ ότι ο ενθουσιασμός είναι από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, της διοίκησης…

– Πράγματι, κοιτάξτε, αν δείτε την ιστορία ότι ήρθαμε από δύσκολες χρονιές, περάσαμε δύσκολα στην Ανόρθωση και τώρα και τα μεταγραφικά μας βγήκαν και άλλα πράγματα που κάνουμε βγαίνουν διοικητικά τα οποία όλα μαζί σχηματίζουν μια εικόνα, και η εικόνα αυτή είναι υγιής που θέλουμε πάντα να βγάζει η Ανόρθωση.

– Από’ κει και πέρα, πρώτη φορά στη κορυφή μετά από 2, 5 χρόνια, περίπου 1000 μέρες. Ένα σχόλιο.

– Και θα μείνουμε εκεί! Η προσπάθεια μας είναι αυτή, να μείνουμε εκεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ