Με επιθετικές βλέψεις ο Καϊάφας (πιθανή εντεκάδα)

Ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της η Ομόνοια για το σημερινό μεταξύ μας αγώνα και η αποστολή της περιλαμβάνει όλους τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου της δυναμικού πλην τους Δημήτρης Χριστοφή, Ερόλντ Γκουλόν, Ρενάτο Μαργκάσα που ακολουθούν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων αλλά και τον τιμωρημένο Κριστοβάο Ράμος .

Η αποστολή λοιπόν αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Γιώργος Οικονομίδης, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Αντρέας Παναγιώτου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Ζίγκι Μπαντιμπάγκα, Άντραζ Κιρμ, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Κίλιαν Σέρινταν, Τζάκσον Μεντί, Ιβάν Ρούνιε, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Γεράσιμος Φυλακτού, Βίνσεντ Εζέ, Φάνος Κατελάρης, Καρίμ Χαφέζ, Έλντερ Καμπράλ, Τάσος Καντούτσης, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Δημητρίου και Ρομαρίκ.

Πιθανή εντεκάδα
Αναγκαστικά – λόγω και της λαϊκής απαίτησης – ο προπονητής της Ομόνοιας υποχρεούται να παρατάξει την ομάδα του… σε ένα καθοριστικότατο για αυτόν παιχνίδι με αλλαγές όσο αφορά τα πρόσωπα.

Κάτω από το δοκάρια – αν και βρίσκεται στην αποστολή ο Παναγή – θα παραταχθεί ο Γιωργαλλίδης. Στο δεξί άκρο θα τοποθετηθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Λομπιανίτσε και στο αριστερό ο Καμπράλ αν και ο Χαφές ήταν αρκετά καλός στο ντεμπούτο του με την Δόξα. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Ρομαρίκ και Ρούνιε.

Στο χώρο του κέντρου, η Ομόνοια θα επιχειρήσει να είναι πολυδιάστατη επιθετικά ρίχνοντας στην αναμέτρηση πιο δημιουργικούς ποδοσφαιριστές. Έτσι η τριάδα του κέντρου αναμένεται να είναι φύσει επιθετική με Οικονομίδη, Μπεμπέ και Ασσίς.

Η τριάδα στο χώρο της επίθεσης αναμένεται να αποτελείτε από τους Μπαντιμπάγκα, Σκέμπρι και Σιέρινταν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ