Με εκπλήξεις ο Πάους; (γράφημα σεναρίου 11αδας)

Μετά την ισοπαλία στο ΓΣΠ και τις πρώτες βαθμολογικές απώλειες για φέτος, στην «Κυρία» επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν στις νίκες και απέναντί τους είναι το εμπόδιο της Δόξας, μιας ομάδας που στα τελευταία παιχνίδια έκανε αίσθηση ερχόμενη ισόπαλη 1-1 με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και χάνοντας στο Μακάρειο δύσκολα από τον ΑΠΟΕΛ με 0-1.

Παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε ο Αντρέ Πάους, και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα ως προς την αγωνιστική κατάσταση και τις δυνατότητες του αντιπάλου. Ο Ολλανδός τεχνικός είδε με ευχαρίστηση τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Ντίνο Εντλοβού να βγάζει κανονικά τις δυο τελευταίες προπονήσεις αλλά και πάλι δύσκολα θα ρισκάρει την συμπερίληψή του στο αρχικό σχήμα.

Βλέπουμε την Ανόρθωση να παρατάσσεται με αρκετές αλλαγές και προβαίνουμε σε μια άκρως αντίθετη πρόβλεψη από ότι κάποιος θα περίμενε που αφορά κυρίως τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την μέσο-επιθετική και επιθετική… γραμμή της ομάδας.

[vfv id=”9″]

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκάμπριελ και στο αριστερό ο Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι φυσικά οι Χόλκερσον και Λαΐφης στην καλύτερη – στατιστικά – αμυντική διάταξη του πρωταθλήματος παρά τις αδυναμίες που εμφανίζονται.

Στο χώρο του κέντρου παραμένουν οι Βίκτορ και Πελέ με την διαφοροποίηση να είναι στον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί πιο μπροστά τους. Αυτός δεν θα είναι ο Μαρτίνες αλλά ενδεχομένως ο Αμπουρτζάνια.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης από την θέση του επιτελικού μετατοπίζεται ο Μαρτίνες. Στο άλλο άκρο ο Ορλάντι και στην κορυφή της επίθεσης… κατά πάσα πιθανότητα ο Μακρής αντί των Εντλοβού και Κουλούρη, στην πρώτη του συμμετοχή φέτος στην συγκεκριμένη θέση.

Μπορεί να ξενίζει η εντεκάδα που υποθέτουμε ότι θα παρατάξει την ομάδα του ο Αντρέ Πάους στον αυριανό αγώνα αλλά είναι ένα πιθανό σενάριο κυρίως λόγω του γεγονότος ότι η συμμετοχή του Εντλοβού θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ