Με Αβραάμ και Πελέ (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Και τώρα, ένα μεγάλο ντέρμπι ενόψει. Η Ανόρθωση ταξιδεύει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 1900 και θα είναι τηλεοπτικό από την primetel. Ο Αντρέ Πάους, μέχρι στιγμής είδε την ομάδα του να τα πηγαίνει περίφημα παίρνοντας το απόλυτο των βαθμών κάτι που επιθυμεί βέβαια να δει να επαναλαμβάνεται και στον αυριανό αγώνα.

Ο Ολλανδός προπονητής δεν στερείται κάποιου ποδοσφαιριστή πέραν του Τόνι Κάλβο και ως εκ τούτου έχει την δυνατότητα του καλύτερου δυνατού καταρτισμού ενδεκάδας για να φύγει με το διπλό από μια «αφιλόξενη» για την Ανόρθωση, έδρα.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα παρατάξει τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης με τον Εθνικό Άχνας, Γιαν Κόπριβετς. Στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα βρίσκονται οι Χόλκερσον και Λαΐφης, ενώ στα άκρα οι Γκάμπριελ και Νούχου.

[vfv id=”9″]

Στο χώρο του κέντρου, δεσπόζει η παρουσία του εξαιρετικού Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος θα έχει πλάι του και πάλι τον Πελέ ο οποίος στο ντεμπούτο το σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ με απευθείας εκτέλεση φαουλ. Πιο μπροστά τους, σε ρόλο επιτελικού μέσου θα βρίσκεται ο Νίκολας Μαρτίνες.

Στο χώρο της επίθεσης αναμένουμε να υπάρξει διαφοροποίηση στο αριστερό άκρο μιας και ο Αβραάμ επανέρχεται στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Άχνας που ο Άντρε Πάους επέλεξε τον Ορλάντι. Στο δεξί άκρο της επίθεσης, θα βρίσκεται ο Αντρέας Μακρής και στην κορυφή της, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 5 γκολ, Ντίνο Εντλοβού.

Γεμάτο πάγκο θα έχει στο ΓΣΠ ο Άντρε Πάους αφού από εκεί μπορεί να βρει τις λύσεις των Αμπουρτζάνια, Μαΐσουράντζε, Ορλάντι και Κουλούρη κατά κύριο λόγο αν θελήσει κατά την διάρκεια του αγώνα να αλλάξει το πλάνο του.

Η Ανόρθωση βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση αφού όσο νωρίς και αν είναι, αν επιτύχει το διπλό θα εκτροχιάσει κατά πολύ ένα αντίπαλο τον οποίο θα έχει μέσα στα πόδια της για την διεκδίκηση του μίνιμουμ στόχου για φέτος, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ