Κτύπησε το 11αρι

Έντεκα γκολ μέχρι στιγμής σημείωσε ο Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Ντίνο Εντλοβού.

Ένας σπουδαίος απολογισμός για τον επιθετικό της «Κυρίας» ο οποίος οδηγεί και την κούρσα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος με 5 γκολ έναντι 3 του Καβενάγκι.

Η «αγάπη» του Ντίνο με τα δίκτυα άρχισε από το πρώτο φιλικό – εξαιρείται το ξεμούδιασμα με την Αμαθούς – με τη Νέα Σαλαμίνα στην εκτός έδρας νίκη με 1-2.

Ακολούθησε το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών όταν η Ανόρθωση έδωσε τα πρώτα της διαπιστευτήρια, καθότι ομολογουμένως είχε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε ένα σαφώς πιο έτοιμο αντίπαλο κερδίζοντάς τον με 2-1.

Του «γέλασαν» οι Πολωνοί
Μόνο κόντρα στους Πολωνούς δεν σκόραρε ο Ντίνο, αφού σε εκείνη την αναμέτρηση που βρήκε νικήτρια την Ανόρθωση με 2-0, σκόραραν οι Κάλβο και Κωνσταντίνου.

Επανήλθε όμως στα γκολ, και πάλι στην Πολωνία στο τελευταίο φιλικό με την Πογκόν σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα.

Πρώτο χατ τρικ
Στο παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού σκόραρε το πρώτο του εφετινό χατ τρικ στη φιλική νίκη με 5-2 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθην στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΑΕΛ, Σαλαμίνα και Άχνα

Στα πρώτα 3 παιχνίδια του πρωταθλήματος – που καταμετρώνται και στατιστικά – ο Ντίνο συστήθηκε σε ΑΕΛ, Σαλαμίνα με χατ τρίκ – το δεύτερο φετινό – και Άχνα. Πέντε γκολ που βοήθησαν σημαντικά την Ανόρθωση στο να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και ένας απολογισμός… που τον θέλει να σκοράρει 1,66 γκολ ανά αγώνα!

Σπουδαία πραγματικά στατιστικά και η ευχή είναι να παραμείνουν ψηλά δίνοντας στον Ντίνο τα γκολ και στην Ανόρθωση τους βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ