Κάντε χάζι τώρα ο Γκαρσία…

Εντάξει, μπορεί να αγωνίστηκε μόλις 25 λεπτά στα 5 παιχνίδια που έδωσε η Χέρακλες στην Eredivisie αλλά δεν παύει να είναι στο ρόστερ μιας εκ των πρωτοπόρων του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, καλά διαβάσατε, η έκπληξη ήταν και δική μας… όταν κάναμε την διαδικτυακή αναζήτηση να δούμε τι γίνεται αυτή η ψυχή, βρήκαμε πως η ομάδα που μας τον πήρε δανεικό φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ολλανδικής λίγκας με 15 βαθμούς, 1 μόλις πιο κάτω από τον Άγιαξ.

Η χρονιά, ξεκίνησε στραβά για την ομάδα του Γκαρσία, η οποία στην πρεμιέρα δέχθηκε την ήττα με 3-1 από την Ρόντα για να ακολουθήσουν 4 συνεχόμενες νίκες με πιο εκκωφαντική την τελευταία κόντρα στην PSV Eindhoven με 2-1.

Στην δεύτερη αγωνιστική κέρδισαν την Ναϊμέγκεν με 3-0 με τον Γκαρσία να μπαίνει ως αλλαγή στο 65΄και να αντικαθιστά τον Μπραχί Ντάρρι σε ένα αγώνα που αγωνίστηκε ως αλλαγή και για τους φιλοξενούμενους ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Τζέφρι Λεϊβακαμπέσι.

Στην συνέχεια και στην 3η αγωνιστική, η Χέρακλες, συνέτριψε με 1-6 την Καμπούρ, με τον Γκαρσία να μένει στον πάγκο.

Στην 4η αγωνιστική αντιμετώπισαν την Τβέντε του Τετ Φαν Λιούεν κερδίζοντάς την με 2-0 σε ένα παιχνίδι που υπήρχε Ανορθωσιάτικο χρώμα. Όχι από τον Γκαρσία που έμεινε εκ νέου στον πάγκο, αλλά από τον Εντέ ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Στην 5η αγωνιστική ήρθε και η μεγάλη έκπληξη με την Χέρακλες να κερδίζει την PSV με 2-1 σε ένα παιχνίδι που ο Γκαρσία ήταν εκτός αποστολής.

Με αυτά και μ΄αυτά ο Γκονζάλο βρίσκεται στην ομάδα έκπληξη μέχρι τώρα του Ολλανδικού φετινού πρωταθλήματος. Κάντε χάζι τώρα ο Γκαρσία… να πανηγυρίσει και τίτλο.

Επόμενος αγώνας της Χέρακλες, αύριο Σαββάτο κόντρα στην Αλκμάαρ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ