Η ερμηνεία του χειροκροτήματος

Παρά την κακή εμφάνιση και την μη ανταπόκριση της Ανόρθωσης στις απαιτήσεις του χθεσινού αγώνα απέναντι στην Ομόνοια, ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος του αγώνα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Το χειροκρότημα μπορεί να ερμηνευτεί με ποικίλους τρόπους. Πρώτο για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας παρά την κακή συνολική εικόνα που παρουσίασαν. Μια ομάδα η οποία δεν δέχεται την ήττα με τέτοιες εμφανίσεις όπως τη χθεσινή, τότε μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες δίνοντας της έτσι και την προοπτική για άμεση βελτίωση.

Δεύτερο, το γεγονός ότι ο ένας βαθμός εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχία, έστω κι αν ο αντίπαλος αντιμετώπιζει αρκετά προβλήματα στο παρόν στάδιο. Αυτό δεν επισκιάζει το γεγονός ότι η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και έχει κάθε χρόνο πρωταγωνιστικούς στόχους.

Τρίτο και πιο σημαντικό είναι η αναγνώριση και η πίστη του κόσμου της Ανόρθωσης προς τις δυνατότητες της ομάδας. Το χειροκρότημα στο τέλος έδωσε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ότι ο κόσμος θα βρίσκεται τόσο στις καλές όσο και στις άσχημες πιστεύοντας στην ανάκαμψη της ομάδας και σε καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον. Το ότι χρίζει βελτίωσης και άμεσα μάλιστα η εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο η Ανόρθωση είναι δεδομένο. Ωστόσο, δίνεται πίστωση χρόνου στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για να δουλέψουν, να δέσει η ομάδα με τα καινούργια πρόσωπα και να παρουσιαστεί πιο δυνατή και παθιασμένη στους επόμενους αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ