Γιώργος Κυριάκου: «Ήταν θέμα καρδίας»

Ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα και με διάθεση να διορθώσει κάποια στοιχεία από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάστηκε ο προπονητής της φουτσαλικής Ανόρθωσης σε δηλώσεις του στο anorthosis24.net.

https://www.youtube.com/watch?v=_dos1qcE6N8

Για το πως είδε το παιχνίδι:

Μια πολύ αγχωτική νίκη. Είναι λογικό να μην έχουμε βρει εντελώς τα πατήματα μας, ιδιαίτερα σε μια έδρα και ένα γήπεδο σχετικά μικρό που δεν μας βοηθά καθόλου. Ευτυχώς μετά που μιλήσαμε στα αποδυτήρια η ομάδα μπήκε πολύ πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν πλέον θέμα τακτικής, ήταν θέμα καρδίας, μπήκαμε μέσα, τα δώσαμε όλα και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Για τα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα σε κάθε ημίχρονο:

Ήταν θέμα πρεμιέρας και θέμα να βρεθούν τα πατήματα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Μετά που είδαμε και τον αντίπαλο το πρώτο ημίχρονο, διορθώσαμε κάποια πράγματα και μας βγήκε καλύτερα το δεύτερο.

Για τις προσθήκες πεντάδας:

Είναι θέμα χρόνου. Υπάρχει το παιχνίδι με τα Λατσία από εβδομάδας στο «Κίτιον» όπου πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά μια διακοπή τριών εβδομάδων λόγω εθνικής, όπου θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

Πάντα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς γι’ αυτό όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θεωρώ ότι η ομάδα θα ανεβαίνει επίπεδο συνεχώς, ευελπιστώντας ότι θα είμαστε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ