«Δεν υπάρχει άλλη σκόνη» λέει η Μετεωρολογική

Στο ΚΥΠΕ μίλησε ο Α’ Μετεωρολογικό Λειτουργός Παναγιώτης Μιχαήλ, ο οποίος διέψευσε ότι έρχεται νέο κύμα σκόνης το Σαββατοκύριακο.

«Νέο κύμα σκόνης δεν θα υπάρξει. Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό. Δεν υπάρχουν μετεωρολογικές συνθήκες που να μας φέρνουν σκόνη της ίδιας έντασης. Θα υπάρξει μια θόλωση του ουρανού στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας χωρίς καμιά επίδραση στην επιφάνεια. Είναι συνηθισμένο για την εποχή να σηκώνει κάποια σκόνη στην περιοχή, αλλά όχι δεν θα μας επηρεάσει. Είναι σαν να έχουμε μια πλημμύρα και έχουμε 200 χιλιοστά βροχή και μετά περιμένουμε ένα χιλιοστό βροχής. Νομίζω είναι ασήμαντο και δημιουργούμε πανικό στον κόσμο»

Επίσης, πρόσθεσε ότι στην Λάρνακα που μας ενδιαφέρει για το παιχνίδι μας η κατάσταση είναι καλύτερη από Λεμεσό, Λευκωσία και Αμμόχωστο ενώ το απόγευμα αναμένεται να γυρίσουν οι άνεμοι από δυτικές βορειοδυτικές κατευθύνσεις και έτσι να σπρώξουν τη σκόνη προς τα ανατολικά

Σημείωσε επίσης ότι από την Κυριακή θα σημειωθεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με το θερμόμετρο να καταγράφει 35 – 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ από τη Δευτέρα και Τρίτη θα συνεχιστεί η πτώση της θερμοκρασίας για να φτάσει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ