Άλλος αέρας με Ορλάντι και Πελέ…

Ντεπούτο έκαναν απέναντι στον Εθνικό Άχνας τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Ορλάντι και Πελέ. Αμφότεροι τα πήγαν αρκετά καλά στο πρώτο τους παιχνίδι δείχνοντας έτσι τις σημαντικές βοήθειες και τον νέο αέρα που θα δώσουν στην ομάδα. Ο Πάους δεν δίστασε να ρίξει και τους δύο στο αρχικό σχήμα, αποκαλύπτωντας με αυτό τον τρόπο ότι βασίζεται αρκετά σ’αυτούς.

Ο Ορλάντι έδειξε ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση στο αριστερό φτερό της επίθεσης. Μερικά από τα στοιχεία που τον διέκριναν στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν η τεχνική του κατάρτιση, το σπάσιμο της μέσης και η κίνηση στο χώρο χωρίς την μπάλα. Φάνηκε όμως ότι χρειάζεται το χρόνο του ούτως ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να ξεδιπλώσει στο γήπεδο τις αρετές του.

Από την άλλη, πιο ονειρεμένο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταζόταν ο Πελέ. Ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο -αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα- καθώς έδειξε στοιχεία μεγάλης πάστας ποδοσφαιριστή. Πολλά τρεξίματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αρκετές ανακοπές στις επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Εθνικού και αρκετές μακρινές μπαλιές ακριβείας ήταν τα χαρακτηριστικά που τον διέκριναν ενώ κατάφερε να επιβραβεύσει την εξαιρετική του εμφάνιση με το πανέμορφο τέρμα που σημείωσε από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το μοναδικό λάθος που παρατηρήσαμε στο παιχνίδι από τον Πελέ, ήταν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και όντας αρκετά κουρασμένος λόγω ανετοιμότητας, γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς την άμυνα της ομάδας μας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Εθνικό να χάσει μοναδική ευκαιρία.

Πλέον, υπάρχει τώρα ακόμη μια εβδομάδα για να προετοιμαστούν και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ