«Όταν η Ανόρθωση τοποθετήθηκε, τα υπόλοιπα σωματεία δεν ασχολήθηκαν»

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Μαρίνος Μήτρου, στη ραδιοφωνική συχνότητα του SUPER ΣΠΟΡ FM, αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τις τοποθετήσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για την αναγκαστική χρησιμοποίηση των δύο Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα.

Όταν η Ανόρθωση διατύπωνε τεκμηριωμένα τις ενστάσεις της για τον κανονισμό με την υποχρεωτική παρουσία δύο Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα, τα υπόλοιπα σωματεία δεν ασχολήθηκαν, ήταν η ατάκα του Μήτρου για το θέμα που δημιουργήθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον κανονισμό

«Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος κανονισμός δεν ήρθε τώρα. Είχαμε τον χρόνο να ασχοληθούμε και να τον αλλάξουμε αν επιθυμούσαμε. Όταν Ανόρθωση τοποθετήθηκε, τα υπόλοιπα σωματεία δεν ασχολήθηκαν. Δυστυχώς δεν υπήρχε η ανάλογη ανταπόκριση. Τώρα είναι εκεί ο κανονισμός και είμαστε υποχρεωμένοι να τον εφαρμόζουμε.
Υπήρχαν κάποιοι εκπρόσωποι των σωματείων που είχαν διαφορετική άποψη όταν εγκρίθηκε ο συγκεκριμένος κανονισμός όμως η πλειοψηφία ήταν υπέρ. Οπόταν είναι άδικο να κατηγορείται ο πρόεδρος της ΚΟΠ για ένα κανονισμό που ψήφισαν τα σωματεία».

Για την προετοιμασία της ομάδας στην περίοδο της διακοπής:
«Λείπουν αρκετοί διεθνείς από τις προπονήσεις. Θα είναι χρήσιμη η διακοπή για τον Μαρτίνες. Το ίδιο ισχύει για Ορλάντι και Πελέ αφού χρειάζονται τον χρόνο τους. Με αυτή την έννοια μας ήρθε γάντι η διακοπή. Έχουμε περισσότερο βάθος στο ρόστερ φέτος και αυτό μας χαροποιεί».

Για την αύξηση στα διαρκείας και τον ενθουσιασμό του κόσμου:
«Είμαστε πάντα χαρούμενοι να βλέπουμε τον κόσμο να είναι ευτυχισμένος. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι κάτι καλό συμβαίνει που ξεκίνησε από πέρσι. Βλέπει το χρέος να μειώνεται και σταδιακά να δημιουργείται μια καλή ομάδα. Σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα όμως υπάρχουν χαμηλοί τόνοι και σοβαρότητα. Είμαστε ακόμα στην αρχή και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Σταν Φαλκς:
«Ο Σταν Φαλκς είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Δεν τοποθετείται πολύ συχνά. Σε ένα στενό χρονικό περιθώριο που είχε κατάφερε σε συνεργασία με τον προπονητή και τη διοίκηση να φέρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Θα πρέπει να απονέμουμε τα εύσημα στον κ.Φαλκς γιατί με τα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης κατάφερε να φέρει στην ομάδα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ