Σε λίγες εβδομάδες τα ωραία…

Για ακόμα μία φορά, όταν τα έλεγε η Ανόρθωση οι άλλοι κοιμόντουσαν και τώρα βγαίνουν και φωνάζουν. Αναφερόμαστε στον κανονισμό με τον οποίο όσες ομάδες δεν έχουν στη βασική τους εντεκάδα δύο Κύπριους θα τιμωρούνται με 3 χιλιάδες Ευρώ, και 1500 ευρώ αν χρησιμοποιήσουν μόνο ένα. Πρώτος βγήκε να φωνάξει ο Απόλλωνας ο οποίος τιμωρήθηκε για αυτό τον κανονισμό, με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνο Μήτρου μιλώντας στο SuperSport FM να αναφέρει:

«Η αλήθεια είναι ότι ο συγκριμένος κανονισμός δεν ήρθε τώρα. Είχαμε τον χρόνο να ασχοληθούμε και να τον αλλάξουμε αν επιθυμούσαμε. Όταν Ανόρθωση τοποθετήθηκε, τα υπόλοιπα σωματεία δεν ασχολήθηκαν. Δυστυχώς δεν υπήρχε η ανάλογη ανταπόκριση. Τώρα είναι εκεί ο κανονισμός και είμαστε υποχρεωμένοι να τον εφαρμόζουμε. Υπήρχαν κάποιοι εκπρόσωποι των σωματείων που είχαν διαφορετική άποψη όταν εγκρίθηκε ο συγκεκριμένος κανονισμός όμως η πλειοψηφία ήταν υπέρ. Οπόταν είναι άδικο να κατηγορείται ο πρόεδρος της ΚΟΠ για ένα κανονισμό που ψήφισαν τα σωματεία».

Σε λίγες εβδομάδες θα είναι τα ωραία όμως… Όταν θα αρχίσει τα δικά της η διαιτησία και κατά συρροή τα σωματεία θα κατηγορούν τον Κωστάκη, ναι αυτόν που οι ίδιοι ψήφισαν…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ