Πρόεδρε πρόσεχε

Στην Κύπρο δεν αρκεί να έχεις καλή ομάδα για να βγεις πρωταθλητής. Τα τελευταία 3 χρόνια να δεις τον πρωταθλητή, είναι αρκετό.

Η Ανόρθωση φέτος αναγεννιέται και πλησιάζει στην κορυφή με σταθερά βήματα. Τόσο σταθερά μάλιστα που οι απέναντι άρχισαν τα γνωστά προπαγανδιστικά τους παιχνίδια. Μεγαλύτερη μεταγραφή ο Κοβενάγκη είπαν οι ιερόσυλοι. Ξέχασαν μάλλον κάποιον Σάβιο με τετραετή θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Φυσικά αν οι δημοσιογράφοι γράψουν κάτι το αντίθετο, θα μείνουν άνεργοι.

Όμως μυρίζω τον φόβο τους, όπως ο λύκος το πρόβατο. Νιώθω την αγωνία τους, σαν τον κρεμασμένο με το σκοινί στο λαιμό.

Όποιος όμως νομίζει ότι η Ανόρθωση με την δημιουργία ομάδος στο χορτάρι θα ξεπεράσει το εμπόδιο τους είναι γελασμένος. Το πορτοκαλί κατεστημένο δεν κερδίζει τα πρωταθλήματα στο χορτάρι. Έχει ολόκληρο μηχανισμό στο ποδόσφαιρο. Ότι πέτρα σκανδάλου και αν σηκώσεις, το όνομα του φιλόδοξου αιώνιου πρωταθλητή είναι φαρδύ πλατύ γραμμένο από κάτω.

Πρόεδρε, είσαι σοβαρός επιχειρηματίας και κάποια στιγμή θα πρέπει να προστατεύσεις το «μαγαζί» που με τόσο κόπο, και κάτω από τις χειρότερες συνθήκες, άρχισες να χτίζεις. Δείξε στους αντιπάλους σημεία ισχύος και να ξέρεις ο κόσμος σε ακολουθεί.

Ένα πράγμα όμως επιθυμώ ως φίλαθλος της Ανόρθωσης, χωρίς αυτό να είναι μομφή για στο πρόσωπο σου:

Μην τυχόν στην επιθυμία σου να φέρεις την Ανόρθωση στην πρωτιά, βαδίσεις σε λάθος μονοπάτια. Η Ανόρθωση πρέπει να φτάσει στην κορυφή με την αξία και τις αξίες της. Προστασία μόνο τίποτα άλλο. Ο Φοίνικας σκοτώνει μόνο για να τραφεί, όχι για να βλέπει πτώματα. Πρόεδρε, σήκωσε ένα δίχτυ γύρω από την ομάδα και κράτα τα αποβράσματα απ’έξω.

Όλα τα άλλα άστα στα παλικάρια στο χορτάρι, και σε εμάς στις κερκίδες.

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ