Λαΐφης – Ετοιμότητα

Στην ιστοσελίδα balla.com.cy μίλησε ο Κύπριος άσος της ομάδας Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιγνίδι με τη Σαλαμίνα αλλά και τη δική του κατάσταση ετοιμότητας μέχρι σήμερα. Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος, ο ίδιος δεν αισθάνεται απόλυτα έτοιμος αυτή τη στιγμή, μετά και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα, αλλά όπως δήλωσε, με τη διακοπή τώρα θα είναι έτοιμος για τα επόμενα παιγνίδι. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Φάγαμε το πρώτο γκολ το πρώτο ημίχρονο, φοβηθήκαμε λίγο το παιχνίδι στην αρχή, αλλά μετά βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε το ματς».

Για το ξεκίνημα της ομάδας:

«Πολύ θετικό το ξεκίνημα που κάναμε, έχουμε δύο βδομάδες διακοπή να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε πολλές αδυναμίες, το βλέπουμε και το καταλαβαίνουμε και οι ίδιοι και συνεχίζουμε δυνατά».

Για το μαζικό παρών που έδωσε ο κόσμος:

«Ευχαριστούμε πολύ, τον θέλουμε δίπλα μας κάθε παιχνίδι το ίδιο, να φωνάζουν έτσι μας δίνουν πολλή μεγάλη δύναμη και να είναι σίγουροι πως θα πάμε πολύ καλύτερα από πέρσι».

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα:

«Η αλήθεια δεν είμαι 100% έτοιμος, το νοιώθω και ο ίδιος. Φαίνεται στο γήπεδο είμαι λίγο βαρετός. Με τα παιχνίδια θα βρω τον εαυτό μου είμαι σίγουρος. Τώρα με την διακοπή, είμαι σίγουρος θα είμαι πιο έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ