Τόνι Κάλβο: Ένας παικταράς με μεγάλη ψυχή!

Η ποδοσφαιρική του αξία είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη. Άλλωστε, το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ξεδιπλώνοντας τις ποδοσφαιρικές του αρετές και ικανότητες στους αγωνιστικούς χώρους. Πέρσι, έκανε την καλύτερη του ποδοσφαιρική σεζόν στα τρια χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας παρ’όλες τις ατυχίες και τα προβλήματα που μπήκαν εμπόδια στο δρόμο του.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ομάδας μας Τόνι Κάλβο, βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με την ατυχία καθώς θα πρέπει για άλλη μια φορά να ξεπεράσει ένα ψυχοφθόρο τραυματισμό έσω πλαγίου που θα τον κρατήσει εκτός για ενάμιση περίπου μήνα. Ο Τόνι, που για τέταρτη χρονιά θα αγωνίζεται με τον Φοίνικα στο στήθος, εκτός από μεγάλη παικτούρα είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη ψυχή. Πάντα τυπικός στις υποχρεώσεις της ομάδας και χωρίς να δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα, δηλώνει πάντα παρών για το καλό της Ανόρθωσης.

Ευχόμαστε στον Τόνι ταχεία ανάρρωση και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι θα επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους για να βοηθήσει την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της και να προσφέρει το θέαμα που όπως αυτός ξέρει καλύτερα στα Κυπριακά γήπεδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ