Το ευχαριστώ του Ίσμα

Ήρθε στην Ανόρθωση εν μέσω αμφισβήτησης κυρίως από το πέρασμα του στο ΑΠΟΕΛ. Μάτωσε κυριολεκτικά τα αντίπαλα δίκτυα έχοντας την μεγαλύτερη συχνότητα σκοραρίσματος από όλους τους επιθετικούς της τελευταίας 3ετίας στην Κύπρο.

Η διοίκηση της Ανόρθωση επένδυσε στο πρόσωπό του και σε διάστημα λίγων βδομάδων μετά τη αγορά του, έβγαλε κέρδος από την μεταπώληση του ποδοσφαιριστή στην Αλ Ιττιφάκ ύψους 75%.

Ο ίδιος δεν ξεχνά τα όσα του πρόσφερε η «Μεγάλη Κυρία» και με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο instagram ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ανόρθωση που με υποδέχτηκε σαν μέλος της οικογένειας, πέρασα πολλές και ευτυχισμένες στιγμές εκεί…Η Ανόρθωση είναι μια από τις 3 μεγαλύτερες ομάδες στη Κύπρο αλλά κυρίως είναι οικογένεια και είμαι σίγουρος πως φέτος η Ανόρθωση θα δείξει πόσο μεγάλη ομάδα είναι… Ενα ευχαριστώ σε όλους στην ομάδα και στους οπαδούς και ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω…Ανόρθωσης ευχαριστώ για όλα…Μπλε κάρδια»

I want to thank Anorthosis who welcomed me like a family, spent a lot of good times and happy moments … Anorthosis is one of the 3 biggest clubs in Cyprus and more than that they are one family and I am sure that this year the team will show how much Anorthosis is a great team … I thank the club and the fans and i hope i will come back one day . Anorthosis thanks for everything … blue heart

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ