Θα δώσει άλλο αέρα…

Όπως όλα δείχνουν, ο Μαρτίνες θα είναι η επόμενη μεταγραφική ανακοίνωση εάν και εφόσον όλα πάνε καλά. Για την ώρα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Ανόρθωσης όσο αφορά το ποσό που θα καλύψει η Ανόρθωση από το συμβόλαιο του Αργεντίνου, ωστόσο αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες και να κλείσει θετικά το όλο θέμα.

Με την ενδεχόμενη ένταξη του Αργεντίνου στο ρόστερ, αυτόματα η ομάδα αλλάζει επίπεδο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κάθε άλλο παρά για διακοπές θα έρθει στο νησί μας, καθώς ο Ολυμπιακός Πειραιώς του έχει προσφέρει τετραετές συμβόλαιο δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη που έχει στις ικανότητες του. Αυτός με τη σειρά του θα πρέπει να πείσει τον τεχνικό των νταμπλούχων της Ελλάδας ότι δικαίως αποκτήθηκε και ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ως γνωστό η Ανόρθωση έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Πειραιώτικης ομάδας να έχει το “όψιον” αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή με το τέλος του δανεισμού του. Για την ώρα αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό με το επίσημο φιρμάνι του δανεισμού του Αργεντίνου μέσου.

Η Ανόρθωση “πόνεσε” και “πονάει” ακόμη στη συγκεκριμένη θέση αφού τα τελευταία χρόνια δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε έναν επιτελικό μέσο που ήρθε στην ομάδα μας και έκανε την διαφορά, αν εξαιρέσουμε τον Τζουλιάνο Σπαντάτσιο που μάλλον έδειξε ως ο πιο… ευδιάθετος από τους υπόλοιπους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ