Μήτρου για μεταγραφές, Μακρή και Ντλοβού

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, μίλησε ο Μαρίνος Μήτρου στη ραδιοφωνική συχνότητα του Supersport FM. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες, όπως επίσης και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Ενώ επισήμανε για τον Μακρή, πως δεν έχει φθάσει πρόταση στα γραφεία της ομάδας.

Αναλυτικά

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα:
«Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε τη νίκη Στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι πιο δύσκολα τα παιχνίδια για ομάδες που έχουν αρκετές προσθήκες. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε γκάζι, οι παίκτες έκαναν αυτό που έπρεπε για να πάρουμε το παιχνίδι.Η ουσία είναι που έχει σημασία στο ποδόσφαιρο. Θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε τα όποια λάθη και αδυναμίες για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τα τέσσερα γκολ σε δύο αγώνες του Ντλοβού:
«Είναι σέντερ φορ, κάνει τη δουλειά του. Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Έχει ακόμα δρόμο να διανύσει στο πρωτάθλημα για να είναι ικανοποιημένος και ο ίδιος με τον εαυτό του«.

Για την ενίσχυση με Ορλάντι, Πελέ και Κουλούρη:
«Οι Ορλάντι και Πελέ, πέρασαν από τις εξετάσεις και θα ανακοινωθούν σε λίγο. Ο Κουλούρης έφτασε το μεσημέρι στη Κύπρο και στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Θα αποκτηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ».

Για το πώς προέκυψαν οι μεταγραφές των Πελέ και Κουλούρη:
«Το τεχνικό επιτελείο ήθελε ένα παίκτη για τη μεσαία γραμμή ή την επίθεση αν ήταν εφικτό με τα οικονομικά δεδομένα. Δεν θέλαμε να ξεφύγουμε από το μπάτζετ. Τελικά έγινε κατορθωτό να έρθουν δύο ποδοσφαιριστές με ένα κονδύλι που υπολογίζαμε για μία μεταγραφή και αυτό είναι καλό για την ομάδα».

Για τα δημοσιεύματα στην Αγγλία για ενδιαφέρον της Μίντλεσμπρο για τον Μακρή:
«Είναι τιμή μας να υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες. Δεν υπάρχει όμως καμία επίσημη πρόταση για τον Μακρή, είναι και η τελευταία μέρα των μεταγραφών. Λέμε πάντα όμως στην Ανόρθωση ότι είμαστε ανοικτοί αν έρθουν προτάσεις για ποδοσφαιριστές και η προσφορά ικανοποιεί τον σύλλογο».

Για το αν θα παραχωρηθεί ο Βαλβέρδε στον Άρη:
«Είναι εκτός πλάνων αυτό είναι γνωστό, γίνεται μια προσπάθεια για να δοθεί δανεικός ή ως ελεύθερος. Ακόμα δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Θα δούμε εντός της ημέρας».

Μετά από επισήμανση που έγινε ότι η Ανόρθωση μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό με την ομάδα που έφτιαξε σχολίασε:
«Θέλουμε να βλέπουμε βήμα-βήμα. Δεν θέλουμε να βάλουμε επιπλέον πίεση στην ομάδα.
Φέτος σίγουρα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις όμως είναι μια καινούρια ομάδα και χρειάζεται πίστωση χρόνου.Το ευχάριστο είναι η πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Γέμισαν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην πρώτη αγωνιστική, γέμισαν την κερκίδα στο «Αμμόχωστος». Μακάρι να συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία και προσέγγιση, τους χρειάζεται η ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ