Επικίνδυνη καθυστέρηση

Κάτι περισσότερο από δύο βδομάδες, απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση μέχρι στιγμής πραγματοποίησε 6 μεταγραφές, ωστόσο υπάρχουν ακόμη μεγάλα κενά στο ρόστερ.

Στο γκάλοπ που διεξάγεται στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει ικανοποίηση για τις μέχρι τώρα προσθήκες, ωστόσο η αλήθεια να λέγεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι πολύ πίσω από το αρχικό πλάνο.

Αρχικά ο στόχος που τέθηκε, ήταν μέχρι την 1η Ιουλίου, να είναι συμπληρωμένο κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ. Ακολούθως χρονικό ορόσημο μπήκε για την 13η Ιουλίου, οπότε και η ομάδα μετάβαινε στις Πλάτρες για το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στην πορεία, αυτό μετατοπίστηκε για τα τέλη Ιουλίου, οπότε η ομάδα θα πήγαινε στην Πολωνία.

Το ημερολόγιο δείχνει 5 του Αυγούστου και ακόμη υπάρχουν κενά στο ρόστερ, στο οποίο υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες θέσεις.

Το θέμα του επιτελικού έχει μακρηγορήσει, το μπαμ δεν έγινε και πλέον κοιτάμε στις εναλλακτικές. Ίδια καθυστέρηση υπάρχει και στη θέση του αριστερού εξτρέμ, που η Ανόρθωση αναλώνεται σε συζητήσεις επί συζητήσεων, δίχως όμςω να προκύπτουν εξελίξεις. Όσο για τον αντικαταστάτη του Ίσμα, δεν βγήκε στην επιφάνεια κάτι προς τα έξω.

Ο Σταν Φαλξ μέχρι στιγμής, έδειξε πως έχει στόχο να φέρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, σε καλή ηλικία, με γεμάτες χρονιές και με εμπειρίες. Πρέπει αφενός να γίνει υπομονή, αλλά από την άλλη να μην ξεχνάμε πως για να υλοποιηθούν οι πρωταγωνιστικοί στόχοι της Ανόρθωσης, θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει δυνατά στο νεό πρωτάθλημα και να μη χάσει βαθμούς που να οφείλονται στην ανετοιμότητα βασικών της ποδοσφαιριστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ