Εντλοβού στο anorthosis24: «Να χτίσουμε σ’αυτή τη νίκη!» (βίντεο)

Στην κάμερα του anorthosis24 μίλησε και ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας, Ντίνο Εντλοβού. Ο 25χρονος Νοτιοαφρικανός επιθετικός που εντυπωσίασε με την απόδοση του και στο χθεσινό αγώνα, πέρα απ’τη χαρά για το τέρμα που πέτυχε τόνισε την ανάγκη η χθεσινοβραδινή νίκη να είναι η απαρχή μιας καλής πορείας.

Ντίνο, εντυπωσιακό ξεκίνημα στην καριέρα σου στην Ανόρθωση. Σκόραρες σχεδόν σε όλα τα φιλικά, σκόραρες και σήμερα…ένα σχόλιο;

«Μέχρι εδώ όλα καλά. Δεν θέλω να παρασύρομαι εξαιτίας των γκολ στα φιλικά αλλά σήμερα (χτες) ήταν μια πολύ καλή αρχή για μένα. Το πιο σημαντικό όμως δεν είμαι εγώ αλλά η ομάδα, ξέρεις. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαι χαρούμενος που είδα όλους τους φίλους της Ανόρθωσης να έρχονται και να υποστηρίζουν τον σύλλογο. Αυτό είναι το σημαντικό. Εγώ είμαι τελευταίος στη λίστα προτεραιοτήτων, προέχει η ομάδα έτσι είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς σήμερα (χτες)».

Πόσο σημαντικοί θεωρείς πως είναι οι 3 βαθμοί για την ομάδα;

«Έχω την εντύπωση πως στη περσινή σεζόν η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά έτσι είναι καλό για μας που δώσαμε χαρά στους φίλους μας με την νίκη και είναι τρεις βαθμοί, είναι σημαντικοί. Είναι μια καλή αρχή, είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα και πρέπει να κτίσουμε σ’ αυτή τη νίκη».

Η άποψη σου για τους οπαδούς που κατέκλυσαν το γήπεδο;

«Δεν πρέπει να σταματήσουν να μας υποστηρίζουν είτε τα πράγματα για μας είναι κακά ή καλά. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέχρι το τέλος της περιόδου. Τη δεδομένη στιγμή, όπως είπα, όλα καλά».

Ο δικός σου στόχος για το πρωτάθλημα; Πόσα τέρματα φιλοδοξείς να σκοράρεις;

«Παίρνω παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλω να σκοράρω όσο πιο πολύ γίνεται. Δεν έχω θέσει κάποιο στόχο να πω θέλω να σκοράρω 10, 20 τέρματα αλλά θέλω σε κάθε παιχνίδι να σκοράρω τουλάχιστον ένα τέρμα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Εντλοβού:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ