Εκτενής αναφορά απο ελλαδικά ΜΜΕ

Εκτενής αναφορά γίνεται στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ελλάδας για τον δανεισμό του Νίκολας Μαρτίνες στην Ανόρθωση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

onsports.gr: «Πράσινο φώς για Μαρτίνες»
«Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί ο δανεισμός του Νικόλας Μαρτίνες από τους ερυθρόλευκους στην Ανόρθωση. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πείσει τον Μάρκο Σίλβα ότι έχει μια θέση στο φετινό ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας και προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του θα αγωνίζεται φέτος στην Ανόρθωση.
Σύντομα ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, με τον Ολυμπιακό να δίνει το «πράσινο φως» στην Ανόρθωση».

sdna.gr:«Δανεικός στην Ανόρθωση ο Μαρτίνες»
«Ο 27χρονος άσος δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα και ο Ολυμπιακός έδωσε τη συγκατάθεση του για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο ως δανεικός.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν θετικός στο να φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωση και περίμενε το ναι του Ολυμπιακού, κάτι που τελικά συνέβη.

Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Κύπρο αφού οριστικοποιηθεί το ποσοστό συμβολαίου του από την Ανόρθωση».

gazzetta.gr:«Πάει Ανόρθωση ο Μαρτίνες»
«Η Ανόρθωση θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νίκολας Μαρτίνες. Ο Αργεντινός άσος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να δίνουν τη συγκατάθεση τους για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην Ανόρθωση.
Πλέον, το μόνο που απομένει για να κατεβεί στην Κύπρο ο Αργεντινός, είναι να οριστικοποιηθεί το ποσοστό συμβολαίου του από την Ανόρθωση και για τον λόγο αυτό οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να κλείσει το θέμα.
Ο Μαρτίνες αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό αλλά λόγω του γεγονότος ότι ήταν τραυματίας δεν κατάφερε να δείξει στον Μάρκο Σίλβα την αξία του με συνέπεια να αναζητήσει νέα ομάδα με τον κυπριακό σύλλογο να είναι η νικήτρια για την απόκτησή του».

thrylos.com: «Πάει Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης ο Μαρτίνες!»
«Στην Κύπρο με τα χρώματα της Ανόρθωσης, θα αγωνίζεται – εκτός απροόπτου – τη νέα σεζόν, ο Νίκολας Μαρτίνες.
Ο Ολυμπιακός… «άναψε πράσινο» για τον δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην ομάδα της Αμμοχώστου, με την οποία βρισκόταν σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
Όλα δείχνουν ότι η μετακίνηση του 27χρονου άσου στην «κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου, θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες…
Θυμίζουμε ότι πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ανόρθωση από τον Θρύλο, και ο Μανώλης Τζανακάκης».

novasports.gr: «Πάει Κύπρο ο Μαρτίνες»
«
O Νίκολας Μαρτίνες, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Κύπρο.
Ο 27χρονος άσος του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μάρκο Σίλβα και έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός.
Η Ανόρθωση έχει ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτησή του και όλα δείχνουν πως η μεγαλόνησος θα είναι ο νέος του προορισμός.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ