Απίστευτος ο πρόεδρος της Ζάβιτσα! Του έκαναν μέχρι και κηδεία

Το έργο του Χρήστου Πουλλαίδης απέναντι στον πρόεδρο της Ζάβιτσα, κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να θεωρηθεί. Με τον τύπο να θεωρείται σκληρός διαπραγματευτής και όχι μόνο. Να έχει κακό όνομα στη χώρα και να θεωρείται κόκκινο πανί για τον κόσμο της ομάδας.

Γνωστός για τον τρόπο που χειρίζεται τα μεταγραφικά ζητήματα της Ζάβιτσα  και όχι μόνο είναι ο ιδιόκτητης της ομαδας,  Ράντοσλαβ Οσούχ.

Ο Οσούχ, κάθε άλλο παρά καλό όνομα έχει στη χώρα, καθώς εκτός από μπλεγμένος σε σκάνδαλο, είναι και ανεπιθύμητος για τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι μάλιστα του έκαναν και κηδεία...!

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Γκουλόν, μετά που έφυγε από την ομάδα της Πολωνίας, τόνισε πως ο Οσούχ είναι και κλέφτης και ψεύτης, τονίζοντας πως δεν είναι τυχαία που τον φωνάζουν Πινόκιο. Μάλιστα, υπάρχει σελίδα στο facebook, αφιερωμένη στον Πινόκιο πρόεδρο.

Σύμφωνα με τα σχόλια αναγνωστών σε διάφορες πολωνικές ιστοσελίδες που κάνουν λόγο για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Αλβαρίνιο στην Ανόρθωση… αυτά αναφέρουν πως τέτοια είναι η πάγια τακτική του προέδρου της Ζάβιτσα.

Να δηλώνει δηλαδή άγνοια για το όποιο ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές του κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο… διαπραγματευτικό χαρτί στις συζητήσεις μεταξύ των δυο ομάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ