Αυτοί που έφυγαν, αυτοί που ήρθαν και… το ελλειπές ρόστερ

Εννέα συνολικά ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την Ανόρθωση την περασμένη χρονιά και πρόκειται για τους Καμίνσκι, Σεράν, Άντιτς, Τζέισον, Μάκος, Ίσμα, Εντέ, Γκαρσία και Ιακοβένκο. Μέχρι στιγμής η διοίκηση έχει ανακοινώσει έξι μεταγραφές οι οποίοι είναι οι Κόπριβετς, Μούρα, Τζανακάκη, Σβεχλέν, Ζοάο Βίκτωρ και Εντλοβού. Ενδεχόμενη συνεργασία και με τον Μαρτίνες ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών του “Αντώνης Παπαδόπουλος”, το ρόστερ θα βρίσκεται στο πλην δύο σχέση με πέρσι. Ως γνωστό, θα γίνει σίγουρα ακόμα μια κίνηση για απόκτηση αριστερού επιθετικού άρα βρισκόμαστε στο πλην ένα. Εάν θεωρήσουμε ότι ο Ίσμαελ Γκονσάλβες είχε αποκτηθεί για να αντικαταστήσει τον παροπλισμένο Ιακοβένκο τότε βρισκόμαστε στον ίδιο παρονομαστή.

Πέρσι, ο Αντρέ Πάους μίλησε για το ελλειπές ρόστερ και τις μειωμένες επιλογές που είχε στον πάγκο για να αντικαταστήσει τραυματίες και τιμωρίες από κάρτες. Λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για την έναρξη του πρωταθλήματος, ο χρόνος πιέζει και το ερώτημα για το κατά πόσο θα έχει αυξημένες επιλογές αυτή τη χρονιά παραμένει αναπάντητο.

Αν πάρουμε τα πράγματα λίγο πιο βαθιά, ο Κόπριβετς ήρθε για να αντικαταστήσει τον Καμίνσκι, ο Σβεχλέν τον Σεράν, ο Μούρα τον Τζέισον, ο Ζοάο Βίκτωρ τον Μάκο, ο Τζανακάκης ήρθε ως ο αντι-Άντιτς και ο Εντλοβού τον Ίσμα. Αναμένουμε σίγουρα τον αντικαταστάτη του Γκαρσία με τον Μαρτίνες να έχει τον πρώτο λόγο αλλά και αυτόν του Εντέ που ακόμη θεωρείται άγνωστος καθώς η περίπτωση του Αλβαρίνιο ολοένα και οδεύει προς ναυάγιο. Σε περίπτωση που η διοίκηση δεν προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή, τότε το ρόστερ θα βρίσκεται στον ίδιο παρονομαστή με πέρσι μιλώντας πάντα αριθμητικά, καθώς κάποιοι εξ’αυτών που έφυγαν είχαν μηδαμινή προσφορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ