Τώρα χρειάζεται η υπέρβαση

Για να υλοποιηθούν οι στόχοι και για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις πολύ περισσότερα από την περσινή χρονιά θα πρέπει να γίνει η υπέρβαση σε παίκτες κλειδιά, στις εναπομείνασες θέσεις δηλαδή.

Χρονικά, η διαφαινόμενη πώληση του Ισμα βοηθάει οικονομικά την διοίκηση στο να δώσει το κάτι παραπάνω για να φέρει στην Ανόρθωση τους παίκτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο στις θέσεις του επιτελικού μέσου, του επιθετικού και του αριστερού επιθετικού.

Ο μέχρι τώρα προγραμματισμός κύλησε… σχετικά καλά. Ήρθαν ποδοσφαιριστές που δείχνουν ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα αλλά και ποδοσφαιριστές που υπάρχουν προσδοκίες για το κάτι παραπάνω.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για αριστερό επιθετικό και επιτελικό μέσο κλάσης τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Ανόρθωση θα είναι αρκετά ενδυναμωμένη σε σχέση με τα πέρσι. Το οικονομικό πάντοτε θα είναι βραχνάς. Αν δεν δώσεις όμως … δεν παίρνεις. Από την στιγμή που η ομάδα δείχνει ικανή τότε αξίζει το ελεγχόμενο ρίσκο. Δεν χρειάζεται να γίνει υπέρβαση εκατομμυρίων. Μέσα στα οικονομικά πλαίσια και χωρίς να παρεκκλίνουμε του προϋπολογισμού με σωστές κινήσεις μπορεί να γίνει η υπέρβαση. Απλά για το κάτι παραπάνω και για να υλοποιηθούν οι στόχοι που θα επιστρέψουν πίσω λεφτά

Ο κόσμος έδειξε αμέριστη στήριξη στην διοίκηση και στις εξαγγελίες της. Τώρα είναι σειρά της να ανταποδώσει στον κόσμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ