Το σκέφτονται για Μανώλη στην Ομόνοια

Η Ομόνοια όπως φαίνεται, είναι ένα από τα Σωματεία που καλοβλέπουν την υποψηφιότητα Χαράλαμπου Μανώλη για την αντικατάσταση του «αυτοκράτορα» Κουτσοκούμνη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από πλευράς πρασίνων είδαν με θετικό μάτι την εν λόγω υποψηφιότητα αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, κρατάνε αυτό που έγινε πριν λίγα χρόνια… με την ομάδα μας να φαίνεται τότε ασυνεπής ως προς την εξαγγελία της και την Ομόνοια να αναγκάζεται να ψηφίσει εκ νέου των Κουτσοκούμνη όπως και άλλα σωματεία…

Σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Με τον πιο επίσημο τρόπο η Ανόρθωση τάχθηκε ενάντια στο στάτους κβο που εδραιώθηκε εδώ και χρόνια και επιχειρεί να «σπάσει» το κατεστημένο προσελκύοντας μεγάλα σωματεία για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του πρώην προέδρου της εταιρίας της.

Κακά τα ψέματα η κίνηση αυτή της Ανόρθωσης, έχει και πολιτικές προεκτάσεις – όσο και αν δεν θέλουμε εμπλοκή των κομμάτων στο ποδόσφαιρο – αφού είναι μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρέπει κάποιοι να υπολογίζουν στην σίγουρη άλλοτε στήριξη της Ανόρθωσης ή και των μελών/οπαδών της.

Πάντως, δεν αναμένεται εντός της ημέρας επίσημο φιρμάνι στήριξης της υποψηφιότητας Μανώλη εν αναμονή και της στάσης των άλλων μεγάλων ομάδων όπως ο Απόλλωνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ