Παίκτες με εμπειρία και γεμάτες συμμετοχές

Αν είναι κάτι που διακρίνει την φιλοσοφία του Σταν Φαλξ είναι το γεγονός ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής κοιτάζει πρωτίστως τις συμμετοχές που ο ποδοσφαιριστής που τον ενδιαφέρει είχε την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο.

Όχι πως αποκλείεται εν τέλει να προκύψει και ποδοσφαιριστής με τα αντίστροφα δεδομένα αλλά για την ώρα οι Εντλοβού, Ζοάο Βίκτωρ, Κόπριβετς αλλά και αυτοί που αναμένονται οι απαντήσεις τους, Γκάμπριελ και Μασχιαμάϊτε έχουν αυτό το κοινό στοιχείο. Προέρχονται από χρονιά με φουλ συμμετοχές.

Ο πρώτος που ανακοινώθηκε επίσημα ήταν ο Ντίνο Εντλοβού. Δανεικός από την Μακάμπι Χάιφα αρχικά στην Supersport united και ακολούθως στην Black Aces συμπλήρωσε 19 συμμετοχές σκοράροντας 2 γκολ.

Ακολούθησε η μεταγραφή του Ζοάο Βίκτωρ. Ο Βραζιλιάνος αρχηγός της Μαγιόρκα την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια εκ των οποίων τα 34 ως βασικός σκοράροντας 1 γκολ.

Ο Γιαν Κόπριβετς ήταν το τρίτο sms και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, βρισκόταν στη Seria B φορώντας την φανέλα της Περούτζια όπου αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Η Ανόρθωση είναι επίσης κοντά στους Γκάπριελ Ντε Μούρα και Τεφού Μασχιαμάϊτε. Ο πρώτος κατέγραψε 30 συμμετοχές την περσινή περίοδο με τα χρώματα της Gil Vicente ενώ ο «φρέσκος» Τεφού, κατέγραψε 30 90λεπτα σκοράροντας μάλιστα 2 γκολ.

Αθροίζοντας τις ηλικίες των πιο πάνω ποδοσφαιριστών προκύπτει ο μέσος όρος ηλικίας των 27 ετών προσδίδοντας την απαιτούμενη ποιότητα συνοδευόμενη από τις απαραίτητες συμμετοχές την προηγούμενη περίοδο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ