Ο χρόνος κυλά υπέρ της παραμονής

Ο χρόνος είναι το κυριότερο στοιχείο στο οποίο καθόρισε και θα καθορίσει εν πολλοίς την παρουσία των Καμίνσκι και Γκονσάλβεζ στο ρόστερ της Ανόρθωσης την ερχόμενη χρονιά.

Από τη μια η Ανόρθωση εξάντλησε τα χρονικά περιθώρια που μπορούσε να διαθέσει για τον Βέλγο πορτιέρο και εκτιμώντας ότι οι προθέσεις της Άντερλεχτ δε συνάδουν με τις δικές της, προχώρησε στην απόκτηση Κόπριβετς. Θεωρητικά μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι ο καλύτερος τερματοφύλακας της περσινής χρονιάς άξιζε περισσότερης υπομονής, ωστόσο Φαλξ και Πάους επιλέγουν την ορθολογική οδό, μη θέλοντας να «τζογάρουν».

Από την άλλη κάθε ημέρα που περνά και δε φτάνει στα γραφεία του σωματείου πρόταση απόκτησης του Γκονσάλβεζ, ο Αφρικανός φορ όλο και πλησιάζει προς το να ρίξει άγκυρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει ευθύς εξ αρχής ότι στην Ανόρθωση βρήκε το περιβάλλον που έψαχνε για να σπάσει κάθε προηγούμενη επίδοση σκοραρίσματος, ωστόσο οικογενειακοί λόγοι τον ώθησαν στα γνωστά πλέον «τερτίπια». Από τη στιγμή όμως που τα δικαιώματά του ανήκουν στην Ανόρθωση, τότε ο ποδοσφαιριστής δε μπορεί παρά να συμμορφωθεί και να τεθεί υπό τις διαταγές του Άντρε Πάους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ