Νέα Σαλαμίνα 1 – 2 Ανόρθωσις: Νίκη πριν την αναχώρηση για Πολωνία

Με σκόρερ τους Εντλοβού και Μακρή, η Ανόρθωση πραγματοποίησε νικηφόρο ανεπίσημο ντεμπούτο μπροστά από μεγάλη μερίδα του κόσμου της, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και αποσπώντας στο τέλος το ζεστό χειροκρότημα των Ανορθωσιατών που γέμισαν ασφυκτικά το πέταλο του «Αμμόχωστος».

Με την απουσία του Γκονσάλβεζ να αποτελεί κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην κερκίδα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Πάους έδωσε φανέλα βασικού στους Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Νούχου, Λαϊφης, Χόλγκερσον, Άμπουρτζάνια Βίκτορ, Κωνσταντίνου, Αβραάμ, Μακρής και Εντλοβού. Η Ανόρθωση παρουσίασε στοιχεία του παιχνιδιού της που αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν και την περσινή περίοδο με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, πολλές εναλλαγές, κινήσεις χωρίς τη μπάλα με αποτέλεσμα η υπέροχή να καρποφορήσει στο 20ο λεπτό όταν ο Εντλοβού με δυνατό σουτ στην κίνηση, κεραυνοβόλησε την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη πάτησαν γήπεδο οι Βέγκα, Οικονόμου, Μαϊσουράτζε, Μαραγκός, Ανδρέου, Κυριάκου και Τζανακάκης αντί των Κόπριβετς, Χόλγκερσον, Λαίφη, Γκάμπριελ, Άμπου και Κωνσταντίνου με την γηπεδούχο να πατά καλύτερα και να ισοφαρίζει στο 51ο λεπτό. Το γκολ αυτό λειτούργησε σαν καμπανάκι και με ορεξάτους τους Τζανακάκη και Κυριάκου, η Ανόρθωση πήρε εκ νέου τον έλεγχο του αγώνα, σημαδεύοντας το δοκάρι με τον Μακρή στο 65ο λεπτό. Ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου έμελλε να κάνει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στο 82ο λεπτό όταν αφού έκλεψε μπαλιά προς τον νατίπαλο τερματοφύλακα, τον ξεπέρασε και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ