Με αυτή την εντεκάδα θα παραταχθεί;

Πρώτο «σοβαρό» φιλικό για την Ανόρθωση με αντίπαλο την Σαλαμίνα, μπροστά στον κόσμο της και το τελευταίο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Οπαλένιτσα Πολωνίας όπως θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο τη προετοιμασίας της.

Ο Αντρέ Πάους το εκλαμβάνει ως ένα φιλικό προετοιμασίας και τίποτα περισσότερο μιας και η ομάδα του ακόμη δεν μονταρίστηκε. Έτσι, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι πλείστοι από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ… με πιθανότερο σενάριο να θέλει τον Αντρέ Πάους να επιλέγει κάτω απ τα δοκάρια τον Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο τον νεοαποκτηθέντα Γκάμπριελ και στο αριστερό το Νούχου. Στο κέντρο τη άμυνας θα βρίσκεται ο Χόλκερσον με παρτενέρ του – κατά πάσα πιθανότητα – τον Λαΐφη.

Στο χώρο του κέντρου σίγουροι μοιάζουν οι Μαϊσουράτζε και Ζοάο Βίκτωρ με τον Αμπουρχάνια να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος αλλά και τον Αντρέου να καραδοκεί ακόμη και για βασικός.

Στον χώρο της επίθεσης, ο Τόνι Κάλβο που προπονήθηκε την Παρασκευή ενδεχομένως να μην χρησιμοποιηθεί έτσι την τριάδα αναμένεται να καλύψουν οι Μακρής, Εντλοβού και Ίσμα.

Ο αγώνας, ως γνωστό διεξάγεται στο στάδιο «Αμμόχωστος» και αρχίζει στις 1930

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ