Κοντά σε ανακοινώσεις αλλά…

Κορυφώνεται η αγωνία στον κόσμο της Ανόρθωσης, όσο αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών που διέρρευσαν τα ονόματά τους και που αποτελούν τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κεντρικός αμυντικός

Η είδηση για τον Τεφού Μασχιαμάϊτε, είναι πέραν για πέραν αληθή αφού στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχει αποσταλεί συμβόλαιο συνεργασίας και αυτό που απομένει είναι ο Νοτιοαφρικανός, να αποδεχτεί τους όρους συνεργασίας και να το αποστείλει υπογεγραμμένο. Η περίπτωση αυτή είναι πιο «καθαρή» από τις άλλες, αφού ο παίκτης δεν δεσμεύεται με τους πρωταθλητές Νοτίου Αφρικής Kaizer Chefs. Οπόταν αναμένεται – λογικά- μέχρι τις προσεχείς ώρες το θέμα να κλείσει με τις πληροφορίες να γέρνουν προς τη θετική κατάληξη για την Ανόρθωση.

Δεξιός ακραίος αμυντικός
Ο Γκάμπριελ είναι ο πρώτος στόχος της Ανόρθωσης για την θέση αυτή. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την «Μεγάλη Κυρία» και διεμήνυσε πως θα απεμπλακεί από το συμβόλαιο, που τον δεσμεύει με την υποβαθμισμένη στην Β κατηγορία της Πορτογαλίας ομάδα της Gil Vicente. Η ίδια όμως φαίνεται να αξιώνει χρηματική αποζημίωση – όχι μεγάλη – κάτι που δεν πρόκειται να ικανοποιήσει η Ανόρθωση. Η ομάδα μας δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το  θέμα  να μακρηγορήσει.

Αριστερός ακραίος επιθετικός
Για τη συγκεκριμένη θέση διέρρευσε προ ημερών, πως η Ανόρθωση βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Νεότερη ενημέρωση δεν υπήρξε και ενδεχομένως η συγκεκριμένη περίπτωση, να έχει σκαλώσει ή ακόμα και να έχει ναυαγήσει. Στο πλάνο είναι να αποκτηθεί αριστερός ακραίος επιθετικός, ωστόσο η απόκτηση του μπορεί να περιμένει μέχρι τα τέλη της μεταγραφικής, καθώς στη συγκεκριμένη θέση μπορούν να αγωνιστούν οι Μακρής, Αβραάμ και Γκονσάλβες.

Επιτελικός μέσος
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιτελικός μέσος – αν και δεν έχει «παίξει» θέμα – είναι κοντά στο να ανακοινωθεί επίσημα από την Ανόρθωση. Η διοίκηση τηρεί την ίδια στάση όπως και με τις άλλες περιπτώσεις. Με κάθε επιφύλαξη αναφέρουμε πως ίσως γίνει η έκπληξη και ανακοινωθεί πρώτα ο επιτελικός μέσος και μετά οι υπόλοιποι μεταγραφικοί στόχοι.

Είναι αντιληπτό πως η διοίκηση της Ανόρθωσης είναι κοντά στις επόμενες ανακοινώσεις αφού οι στόχοι δεν έχουν απλά εντοπιστεί ή προσεγγιστεί αλλά τους έχουν αποσταλεί συμβόλαια που περιμένουν τις υπογραφές των για να ανακοινωθούν και επίσημα. Υπάρχει αισιοδοξία πως εντός της ερχόμενης βδομάδας θα υπάρξει αίσια κατάληξη σε 2 με 3 περιπτώσεις, γεγονός που θα φέρει τον προγραμματισμό πολύ κοντά σε υλοποίηση. Θυμίζουμε πως το αρχικό μεταγραφικό πλάνο, προνοούσε 6 μεταγραφές, ωστόσο μετά την αποχώρηση του Δημητρίου και Καμίνσκι, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατά δύο. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, απέχουμε ακόμη ένα μήνα ενώ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής απομένουν 40 μέρες, οπότε δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός, εάν το επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα, να ξεπεραστεί.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ