Η φανέλα με το «4»…

Και η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι μια από αυτές που ψάχνουν κάτοχο κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού όσο αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης.

Μια θέση από την οποία έχουν περάσει στο πρόσφατο παρελθόν ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά και…καρύδια όπως ο Νίκος Κατσαβάκης όπως και…παλτά (Τόμασιτς).

Στην περσινή σεζόν, τέτοιο καιρό στο δυναμικό της ομάδας ήταν ο Σεράν Πόλο και ο Δημήτρης Οικονόμου και ψάχναμε τον τρίτο. Τρίτος που προέκυψε στο παρά κάτι ο Μάρκους Χόλγκερσον μετά από την 2ημηνη «Τονουτσιάδα» με τον τότε τεχνικό διευθυντή, Τέντ φαν Λίουεν, να περιμένει μέχρις εσχάτων τον Ιταλό αμυντικό προτού καταλήξει στην «αρκούδα» εκ Σουηδίας. Βέβαια, η σχετική κωλυσιεργία αποδείχτηκε ζημιογόνα αφού η απαραίτητη χημεία άργησε να έρθει με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετοί βαθμοί στο ξεκίνημα της περιόδου, ο Σερράν στην συνέχεια τραυματίστηκε και αποδείχτηκε ανεπαρκής κάτι που ανάγκασε τον Αντρέ Πάους να χρησιμοποίει κατά συνθήκη αμυντικούς (Λαΐφης- Μάκος) στο πλευρό του Σουηδού.

Φέτος, στο ρόστερ που ξεκίνησε προετοιμασία βρίσκονται οι Οικονόμου και Χόλγκερσον όπως και ο Λαίφης που αναμένεται να παίξει και φέτος το ρόλο του τζόκερ ανάμεσα σε κέντρο και άμυνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν, για ένα καλύτερο ξεκίνημα στο φετινό μαραθώνιο είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα αντικαταστήσει αφενός τον Σερράν Πόλο και αφετέρου θα ισχυροποιήσει το «τείχος» που πρέπει να στηθεί στην άμυνα. Γνωστό άλλωστε και το ρητό «η επίθεση δίνει νίκες και η άμυνα τίτλους»…

Ευχής έργον θα ήταν ο όποιος ποδοσφαιριστής αποκτηθεί να προλάβει κομμάτι της προετοιμασίας στις Πλάτρες. Αν αυτό δεν κατέστη δυνατόν, απαραίτητο είναι να βρίσκεται στην Πολωνία όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα δυνατά φιλικά με την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και την Λεχ Πόζναν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ