Γκαρσία και Βαλβέρδ…

Τεράστιος μπελάς για την Ανόρθωση, αποτελούν τα συμβόλαια των Γκονζάλο Γκαρσία και Μάθιου Βαλβερδ. Με την Ανόρθωση, να περιμένει από τους δύο ποδοσφαιριστές να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Ουρουγουανός βρίσκεται στην Ολλανδία εδώ και μια βδομάδα, προπονείται με την Χεράκλες για να διατηρηθεί σε…φόρμα. Θυμίζουμε πως στον ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε άδεια μέχρι το τέλος του μήνα, για να ψάξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εάν δεν καταφέρει να τον βρει, τότε η Ανόρθωση αναμένεται να μπει σε διαπραγματεύσεις για λύση του συμβολαίου του, με τον Γκονζάλο να μην είναι και ο πιο εύκολος διαπραγματευτής. Εξάλλου στην ηλικία που βρίσκεται και με το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής Γκαρσία αγνοείται εδώ και τρία χρόνια, δύσκολα θα βρει συμβόλαιο. Γεγονός που δεν αποκλείεται να τον κάνει σκληρό διαπραγματευτή και να απαιτήσει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του.

Το δεύτερο αγκάθι στα οικονομικά, ακούει στο όνομα Μάθιου Βαλβερδ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας προπονείται ατομικά, υπό την επίβλεψη του Ζόλταν Νάγκυ ενώ παράλληλα αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Ανόρθωση και ο ποδοσφαιριστής ψάχνουν ομάδα που θα καλύψουν μεγάλο μέρος του συμβολαίου του. Ωστόσο κάτι τέτοιο για την ώρα δεν φαίνεται να είναι εφικτό.

Θυμίζουμε πως τα χρήματα που προβλέπονται να πάρουν μέσα στην επόμενη χρονιά οι δύο ποδοσφαιριστές, κυμαίνονται γύρω στις 300 χιλιάδες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ