Δικαιωμένος αισθάνεται ο Κουτσοκούμνης! (βίντεο)

Δικαιωμένος λέει αισθάνεται ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, αφού εκλέγεται για 7η φορά στην ηγεσία της ΚΟΠ! Αυτά δήλωσε στον Αντέννα ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Δώρο Σεραφείμ, στον  Νίκο Κίρζη, στον Πρόδρομο Πετρίδη, στον Αντρέα Σοφοκλέους και όλους τους προέδρους και τους συμβούλους τους.

Ο Κουτσοκούμνης σας κατέβασε τα σώβρακα σήμερα, όταν είπε πως είναι ψέματα και τον στεναχωρούν τα όσα λέγονται ότι σας εκβιάζει, ότι σας κρατά από το χέρι, ότι γνωρίζει τα άπλυτά σας. Άρα αλλάξετε το παραμύθι που λέτε στον κόσμο σας.

Μετά σας έβαλε και βαζελίνη όταν είπε πως τα όσα κατά καιρούς λέτε για απόσυρση εμπιστοσύνης και τα βέλη που ρίχνετε είναι απότοκο πικρίας για τις αναποδιές που έτυχαν στα σωματεία σας. Α ναι, και είναι κενά περιεχομένου, λέει. Με άλλα λόγια… απλά «λάσσετε»!

Για σένα ειδικά Δώρο Σεραφείμ, ο Κωστάκης είχε μεγάλο μανίκι: Σε ευχαρίστησε γιατί με την αποχή, ουσιαστικά στήριξες τον δυνατό υποψήφιο!

Στο τέλος, ο Κωστάκης μας παρουσιάστηκε και θύμα! Θύμα της προπαγάνδας. Την βλέπει λέει, την ακούει, την αισθάνεται. Καταλάβατε κύριοι προέδροι; Αυτό που αισθάνεστε όταν σας ακουμπά το μαγικό χέρι του Κωστάκη και των διαιτητών του, αυτό ναι, προπαγάνδα είναι. Μην ανησυχείτε! Θα τσούξει λίγο και μετά θα περάσει. Και ξανά τον Κωστάκη να στηρίξετε…

Το μεγαλύτερο κατάντημα σας κύριοι Προέδροι, είναι όταν ρώτησαν τον εκλεκτό σας ποιες είναι οι προτεραιότητές του. Δεν είχε μια κουβέντα να πει. Το καλό του, είπε ότι θα μελετήσει το πρόγραμμα του Μανώλη. Πάλι καλά!

ΥΓ: Παύλο Καδή ηρέμησε, κανένας δεν σου πείραξε τους «δημοσιογράφους». Εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι που γράφουμε στις οπαδικές σελίδες. Είσαι εσύ και οι όμοιοί σου που – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – γλύφετε τον κάθε Κουτσοκούμνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ