Ταραπουλούζης: «Η νέα Ανόρθωση θα μπορεί να διεκδικήσει θέση από 1 έως 4»

Δηλώσεις στην αθλητική ιστοσελίδα themasports.com, παραχώρησε ο βοηθός προπονητής και στενός συνεργάτης του Αντρέ Πάους, Σίμος Ταραπουλούζης.

Ο Ταραπουλούζης δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια και δήλωσε ξεκάθαρα πως του χρόνου ξεκάθαρος στόχος είναι η Ευρώπη και η ομάδα να είναι σε θέση να διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη θέση.

Για τον προγραμματισμό

«Την άποψη πως σε σχέση με πέρυσι υπάρχουν ιδανικά δεδομένα και η Ανόρθωση ξεκινά τον προγραμματισμό υπό διαφορετική βάση»

Για τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν

«Ξέρουμε τι αγωνιστικά χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν οι παίχτες που θα αποκτηθούν και που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Είχαμε πρόβλημα στον κέντρο των αγωνιστικών γραμμών»

Εάν υπάρχει λίστα με ονόματα και ποδοσφαιριστές

«Ανεξάρτητα της έλευσης του νέου τεχνικού διευθυντή από την παρουσία του κ.Λίουβεν έχει συσταθεί μια λίστα με ποδοσφαιριστές όπου μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν την ποιοτική διαφορά. Είμαστε θέση να πιστεύουμε βάσιμα ότι θα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι»

Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς

«Ξεκάθαρος στόχος είναι Ευρώπη. Η νέα Ανόρθωση θα μπορεί να διεκδικήσει θέση από 1 έως 4. Νομίζω πως θα είναι καταστροφική η σεζόν εάν δεν καταφέρουμε τη νέα σεζόν να πάρουμε τουλάχιστον εισιτήριο για την Ευρώπη»

Για τον Ίσμα Γκονσάβλες

«Περιμένουμε τον ποδοσφαιριστή να αποφασίσει. Σίγουρα η Ανόρθωση δεν θα ζημιώσει εάν δεν παραμείνει. Θα πάρουμε άλλον ποδοσφαιριστή με τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Είμαι βεβαίως ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ειλικρινής και η πραγματική αιτία της πρόθεσής του να μην παραμείνει είναι η γυναίκα του. Δεν νομίζω η πραγματική αιτία να είναι το ενδιαφέρον της Λέγκια ή άλλης ομάδας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ