Τα συμβόλαια και ο αναγκαίος

Σε αυτή την γραμμή ούτε την περσινή χρονιά αποφεύχθηκαν τα σοβαρά λάθη και που αφορούσαν την ορθή στελέχωσή της. Τρεις μη γηγενείς τερματοφύλακες στέρησαν την ομάδα τουλάχιστον μια θέση που θα μπορούσε να την αξιοποιήσει καλύτερα, σε μια άλλη γραμμή.

Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ο μεν Βαλβέρδ φόρεσε γάντια πρώτη και τελευταία φορά στην πρεμιέρα με την Ομόνοια, ο δε Βέγκα τα έβαλε μόνο για ένα παιχνίδι που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Βέλγος ενώ πλήγμα δέχθηκε η ομάδα και στην οικονομική πτυχή του θέματος αφού αμφότεροι είναι λήπτες «δυνατών» συμβολαίων.

Οπόταν φέτος αν και δεσμεύονται με συμβόλαιο (Βέγκα – Βαλβέρδ) θα γίνει προσπάθεια τουλάχιστον να δοθεί δανεικός ή να αποδεσμευτεί ο Γάλλος ενώ το μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση είναι η επιστροφή του Καμίνσκι. Ας μην ξεχνάμε επίσης το γεγονός ότι επίκειται – λογικά – η επιστροφή Άλντο Τέκια από την Ελπίδα Ξυλοφάγου όπου είχε μια πλήρη σεζόν. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Γαβριήλ Κωνσταντίνου ολοκληρώθηκε.

Έτσι, αν επιτευχθεί η επιστροφή Καμίνσκι, η εναλλακτική λύση Βέγκα αλλά και η ενδεχόμενη παραμονή των Κωνσταντίνου και Τέκια, η Ανόρθωση θα είναι υπερπλήρης σε μια νευραλγική θέση μειώνοντας παράλληλα κατά πολύ το μπάτζετ για την συγκεκριμένη θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ