Στην Κύπρο ο πρόεδρος

Στην Κύπρο έφθασε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρήστος Πουλλαΐδης από την Γερμανία όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εν τη επιστροφή του προέδρου αναμένεται – επιτέλους – να τρέξουν οι διεργασίες για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Αρχικά ο πρόεδρος θα πρέπει να επιλέξει τον τεχνικό διευθυντή ο οποίος με την σειρά του θα ριχθεί με μιας στα βαθιά αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να κλείσει το προπονητικό κέντρο όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας καθώς επίσης θα πρέπει να έχει στην κατοχή του ονόματα και εισηγήσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να έρθουν άμεσα και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Όλα αυτά θα συμφωνηθούν έπειτα από την έγκριση του Αντρέ Πάους ο οποίος στις συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του με την Ανόρθωσης είχε ζητήσει όπως να έχει περισσότερο και ουσιαστικότερο ρόλο στα μεταγραφικά και αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Το επίμαχο θέμα του τεχνικού διευθυντή αν και δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω και χωρίς υπάρχει κάτι ουσιαστικό αναμένεται να κλείσει άμεσα – ίσως και εντός διημέρου – μιας και η Ανόρθωση επείγεται να ξεκινήσει προγραμματισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ