Στην αναμονή…

Στην αναμονή για τον τεχνικό διευθυντή βρίσκονται άπαντες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μπορεί στον αντικαταστάτη του Φαν Λέουβεν, να μην δοθούν τα κλειδιά όπως στον Ολλανδό, ωστόσο είναι αυτός που θα τρέξει σημαντικά θέματα στον προγραμματισμό και θα κάνει τις προτάσεις στον Πάους και στους συνεργάτες του.

Από την πλευρά του, o Ολλανδός τεχνικός περιμένει πως και πως την άφιξη του νέου τεχνικού διευθυντή. Καθώς όσο πιο γρήγορα κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, τόσο πιο νωρίς θα μπούμε στα βαθιά του προγραμματισμού και στην επάνδρωση της ομάδας, με στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Με την προετοιμασία να ξεκινά στις 6 Ιουλίου, γίνεται αντιληπτό πως μέχρι τότε το ρόστερ πρέπει να είναι σε μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο. Για αυτό άλλωστε τέθηκε στόχος μέχρι αυτή τη βδομάδα να κλείσει  οριστικά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, για να μπορέσει ο εκλεκτός να έχει ευελιξία στα χρονοδιαγράμματα στελέχωσης της ομάδας, ούτως ώστε τον Αύγουστο να βάζει τις  τελευταίες πινελιές και να μην τρέχουμε πάλι να κάνουμε 5 μεταγραφές στο δεύτερο μισό του Αυγούστου.

Από επίσημα χείλη δεν διαρρέεται οτιδήποτε για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ