Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Απεβίωσε αιφνίδια σήμερα το πρωί, ο Ανθούλης Φραγκέσκου, σε ηλικία μόλις 66 ετών. Ο αείμνηστος Ανθούλης, είναι πατέρας του βοηθού προπονητή και στατιστικολόγου της πρώτης μας πετοσφαιρικής ομάδας, Στέργιου Φραγκέσκου, ο οποίος είναι προπονητής και των ομάδων Παίδων και Εφήβων της Ανόρθωσης.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ο επικεφαλής και τα μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας, όλοι οι προπονητές και πετοσφαιριστές της ομάδας μας και ολόκληρη η οικογένεια της Ανόρθωσης, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Στέργιο και την οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και δύναμη να ξεπεράσουν την απώλεια του αγαπημένου τους Ανθούλη.

Η κηδεία θα τελεστεί τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Λεμεσό. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 11:00 στον ΙΝ ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας. Θα παραστεί σύσσωμη η Επιτροπή Πετόσφαιρας, οι προπονητές και πετοσφαιριστές μας και αντιπροσωπεία το ΔΣ του Συλλόγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, αιωνία του η μνήμη.

To Anorthosis24.net εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ