Παλιές γνώριμες κι αυτές (βίντεο)

Πέραν της Λεβάντια Ταλίν για την οποίαν κάναμε αναφορά νωρίτερα, άλλες δύο παλιές γνώριμες αγωνίζονται σήμερα στον πρώτο προκριματικό γύρο των κυπέλλων Ευρώπης.

Πρώτη και καλύτερη η Πιούνικ Αρμενίας, η οποία ήταν το πρώτο εμπόδιο προς τη… συγγραφή των ενδοξότερων σελίδων στην ιστορία της Ανόρθωσης και τους ομίλους του Champions League. Με τον Τιμούρ Κετσπάια στο τιμόνι, η «Μεγάλη Κυρία» δυσκολεύτηκε να υποτάξει δις τους Αρμένιους με νίκη 1-0 στο ΓΣΠ στις 15 Ιούλιου 2008 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Φρούσου. Στον επαναληπτικό, ο Ελλαδίτης επιθετικός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα αφού πρώτα ο Τσιταισβίλι είχε ανοίξει το σκορ, με την Ανόρθωση να φεύγει από την Αρμενία με το 0-2 στις αποσκευές της.

https://www.youtube.com/watch?v=tRGgdXv8VdY

Αντίθετα δυσάρεστες αναμνήσεις ξυπνά η Βοσνιακή Ζελέσνιτσαρ από την οποίαν γνωρίσαμε αποκλεισμό με δύο ήττες το 2003. Στον αγώνα που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 28 Αυγούστου 2003, η Ανόρθωση είχε αγωνιστεί με τους:

Παναγιώτου, Βελή, Κοτσώνη, Φουκαρή, Μίχαλσκι, Κονναφή, Μελαναρκίτη (37′ Κουρσάρο), Κετσπάiια, Βάλντερ, Μάγιακ (68′ Πέλιτς), Σόπτζακ (37′ Αγαθοκλέους)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ