Μάριο Βέγκα: «Εξετάζω και άλλες προτάσεις»

Με δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης Μάριο Ντάνιελ Βέγκα ανέφερε ότι από την «Μεγάλη Κυρία» του είπαν πως τον χρειάζονται ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς κάτι το οποίο εξετάζει όπως εξετάζει και άλλες προτάσεις που τέθηκαν ενώπιων του. Διαβάστε τις δηλώσεις όπως παραχωρήθηκαν σε μέσο μαζικής ενημέρωσης στην Αργεντινή και που αναδημοσιεύονται σήμερα στο kerkida.net

«Γνώρισα νέες κουλτούρες, νέα ζωή, ήταν δυο πολύ ωραία χρόνια με την οικογένειά μου. Έμαθα να μιλάω Αγγλικά για να επικοινωνώ με τους συμπαίκτες μου. Η Κύπρος είναι ένα πολύ ήσυχο μέρος, κοντά στην Ελλάδα. Είμαι τυχερός όταν μπορώ να επισκεφτώ άλλα μέρη γιατί όλα είναι πολύ κοντά.
Μετά την χρονιά με την Ρίβερ ήμουν λίγο πιο ήρεμος και ήθελα να πάω στο εξωτερικό, επομένως πήγα σε αυτό τον σύλλογο που με ήθελε για αρκετό καιρό. Το πρωτάθλημα στην Κύπρο εξελίσσεται και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα και μπορείς να το δεις αυτό από το γεγονός ότι μια ομάδα της χώρας έπαιξε απέναντι στην Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League.
H σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν ήταν όπως την ήθελα αλλά είχε τα θετικά της. Προς το τέλος της έπρεπε να υποβληθώ σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και ελπίζω να παλέψω την επόμενη σεζόν αν μείνω στην ομάδα. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, ο πρόεδρος μου είπε ότι με θέλουν στην ομάδα αλλά εγώ εξετάζω και άλλες προτάσεις.
Εδώ υπάρχουν τεχνικές εντελώς διαφορετικές από ότι στην πατρίδα και επομένως πιστεύω ότι βελτιώθηκα πολύ όσον αφορά τα πόδια μου αλλά και την τεχνική της θέσης του τερματοφύλακα, έμαθα πολλά μέσα από τις προπονήσεις.
Η μεγαλύτερη μου ευχή είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Nueva Chicago που είναι ο σύλλογος στον οποίο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και είναι μια ομάδα όπου νοιώθω ότι οι άνθρωποι με θέλουν. Ελπίζω όταν επιστρέψω στην Αργεντινή να είναι εκεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ