Εισιτήρια διαρκείας 2015-16: «Το κλειδί της επιτυχίας είσαι εσύ»

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η επίσημη Ανόρθωση ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη διετία 2015-16 ξεκινά σήμερα, 8 Ιουνίου 2015, με σύνθημα «Το κλειδί της επιτυχίας είσαι εσύ». Καινοτομία θεωρείται ότι η πλαστική μορφή των καρτών διαρκείας εγκαταλείπεται και τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι στην πρακτική μορφή μπρελόκ για τα κλειδιά σας ενώ στους μικρούς μας φίλους που θα πάρουν παιδικό εισιτήριο θα δίνεται βραχιολάκι!

Ανανέωση ή διάθεση νέων εισιτηρίων διαρκείας

Για νέους και παλαιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, η διαδικασία αγοράς θα μπορεί να γίνεται στο κατάστημα αναμνηστικών του Σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας anorthosisfc.com.cy/tickets καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στον αριθμό 77778077.

Από τις 8 μέχρι και τις 14 Ιουνίου, η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα anorthosisfc.com.cy/tickets και το τηλεφωνικό κέντρο, σε μια προσπάθεια προώθησης των εν λόγω υπηρεσιών και εξοικίωσης των φίλων της ομάδας μας μαζί τους.

Προτεραιότητα στους υφιστάμενους κατόχους

Οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν προτεραιότητα να διατηρήσουν τις θέσεις τους, ανανεώνοντας την κάρτα τους το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2014. Από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου κι έπειτα, όλες οι ελεύθερες θέσεις θα είναι διαθέσιμες προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Τιμολογιακή πολιτική

Σημειώνουμε ότι παρότι ο αριθμός των αγώνων φέτος έχει αυξηθεί σε σχέση με πέρσι, οι ήδη μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνουν σταθερές, σε ένδειξη εκτίμησης προς τους σταθερούς αιμοδότες του Συλλόγου μας.

Επιπλέον, οι τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, έχουν καθοριστεί από τώρα για όλη την χρονιά σε €15 για 5 παιχνίδια και €10 για άλλα 8 παιχνίδια. Στα play-off οι τιμές θα είναι στα €15. Υπόκεινται βέβαια σε έγκριση από την ΚΟΠ. Εφόσον εγκριθούν, δεν θα διαφοροποιηθούν.

Δύο τυχεροί

Επιπλέον, όπως είχαμε δεσμευτεί πέρσι, δυο τυχεροί κάτοχοι θέσεων διαρκείας έχουν κερδίσει, μετά από κλήρωση, δωρεάν την ανανέωση της κάρτας διαρκείας τους για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16. Οι δυο τυχεροί θα ειδοποιηθούν προσωπικά σήμερα και θα ανακοινωθούν αύριο Τρίτη.

Θεωρεία και θέσεις πολυτελείας

Αναφορικά με τα θεωρεία πολυτελείας σε Ανατολική και Δυτική εξέδρα και τς θέσεις πολυτελείας (1ο όροφο του Βορειοανατολικού μπλοκ) ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία διάθεσής τους, με προτεραιότητα στους περσινούς κατόχους μέχρι τις 15 Ιουνίου 2015. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τυχόν διαθέσιμα θεωρεία ή θέσεις, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί μας στο 2482 1911 ή ηλεκτρονικά στα [email protected] & [email protected].

Κερκίδα
Σειρές
Κατηγορία
Τιμή (€)
Ανατολική Α/Β/Ζ/ΣΤ Κανονικό 225
Ανατολική Α/Β/Ζ/ΣΤ Νέων 140
Ανατολική Α/Β/Ζ/ΣΤ Παιδικό 30
Ανατολική Γ/Δ/Ε Κανονικό 240
Ανατολική Γ/Δ/Ε Νέων 150
Ανατολική Γ/Δ/Ε Παιδικό 30
Δυτική (Άνω Διάζωμα) Α/Β/Η/Ζ Κανονικό 240
Δυτική (Άνω Διάζωμα) Α/Β/Η/Ζ Νέων 150
Δυτική (Άνω Διάζωμα) Α/Β/Η/Ζ Παιδικό 30
Δυτική (Άνω Διάζωμα) Γ/Δ/Ε Κανονικό 260
Δυτική (Άνω Διάζωμα) Γ/Δ/Ε Νέων 170
Δυτική (Άνω Διάζωμα) Γ/Δ/Ε Παιδικό 30
Θέσεις Πολυτελείας Ανατολική (VIP Seats) 1ος Όροφος Ενιαίο 350
Δυτική (Κάτω Διάζωμα) Μ/Ν/Ξ/Π Κανονικό 240
Δυτική (Κάτω Διάζωμα) Μ/Ν/Ξ/Π Νέων 140
Δυτική (Κάτω Διάζωμα) Μ/Ν/Ξ/Π Παιδικό 30
Δυτική (Κάτω Διάζωμα) Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/Τ Κανονικό 225
Δυτική (Κάτω Διάζωμα) Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/Τ Νέων 135
Δυτική (Κάτω Διάζωμα) Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/Τ Παιδικό 30
Νότια Όλες Κανονικό 170
Νότια Όλες Νέων 100
Νότια Όλες Παιδικό 30

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ